Βαρβιτσιώτης απαντά στον Τσίπρα για τις αιχμές κατά Μητσοτάκη

Βαρβιτσιώτης απαντά στον Τσίπρα για τις αιχμές κατά Μητσοτάκη

Ο λαϊκιστής πρωθυπουργός ας αφήσει τα μαθήματα πατριωτισμού - Έβαλαν σε υποθήκη όλη των δημόσια περιουσία για τέσσερις γενεές

Βαρβιτσιώτης απαντά στον Τσίπρα για τις αιχμές κατά Μητσοτάκη
Την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ προκαλεί η ενέργεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να επιτεθεί με προσωπικές αναφορές στον Κυριάκο Μητσοτάκη εντός Βουλής αν και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Σε παρέμβασή του στο κοινοβούλιο ο βουλευτής της ΝΔ Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης  ανέφερε: «Άκουσα με έκπληξη ένα κήρυγμα περί πατριωτισμού και αξιοπρέπειας από τον πρωθυπουργό. Και αναρωτιέμαι με τι θράσος μπορεί να επικαλείται σήμερα ο κ. Τσίπρας αυτές τις έννοιες; Όταν ο ίδιος έχει αποδειχθεί ένας πρωθυπουργός "Φαντομάς"; Που μεταβαίνει τα βράδια, κρυφά από όλους, -ακόμα και τους ίδιους τους Υπουργούς του- και διαπραγματεύεται μυστικά με την Ρότσιλντ; Όταν ο ίδιος έχει αποδειχθεί ο καλύτερος Πρωθυπουργός του "ναι σε όλα"; Που υπογράφει ό,τι του πούνε;».

Κλείσιμο
Ο βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει καθιερώσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα σε δωμάτια ξενοδοχείων και πως με τις αποφάσεις τους «έβαλαν σε υποθήκη όλη των δημόσια περιουσία για τέσσερις γενεές».

«Ας αφήσει ο πρωθυπουργός τα μαθήματα του πατριωτισμού. Δεν είναι καλός σε αυτά. Αν αποφάσισε να διδάξει ας στραφεί στα μαθήματα λαϊκισμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης