Λοβέρδος: Τρίτος νεκρός στη Μόρια και καμία παραίτηση από την κυβέρνηση της ψευτοανθρωπιάς

Λοβέρδος: Τρίτος νεκρός στη Μόρια και καμία παραίτηση από την κυβέρνηση της ψευτοανθρωπιάς

Ο νεκρός είναι ένας νεαρός άνδρας 18-20 ετών, πιθανότατα από το Πακιστάν

Λοβέρδος: Τρίτος νεκρός στη Μόρια και καμία παραίτηση από την κυβέρνηση της ψευτοανθρωπιάς
Με ένα ιδιαιτέρως αιχμηρό σχόλιο, μέσω twitter, ο Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετείται για την τραγική είδηση στη Μόρια, εκεί όπου θρηνούμε άλλον έναν νεκρό μετανάστη


Κλείσιμο
«Τρίτος νεκρός στη Μόρια και ουδεμία ανάληψη ευθυνών, καμία παραίτηση από την κυβέρνηση της ψευτοανθρωπιάς...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.




Υπενθυμίζεται πως ακόμη ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο το πρωί της Δευτέρας.

Ο νεκρός είναι ένας νεαρός άνδρας 18-20 ετών, πιθανότατα από το Πακιστάν.

Πρόκειται για τον τρίτο άνθρωπο που χάνει τη ζωή του από τις 24 Ιανουαρίου μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό. Ο θάνατος του αποδίδεται σε αναθυμιάσεις από μαγκάλι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Μάλιστα, οι προηγούμενοι δύο μετανάστες που απεβίωσαν στη Μόρια, ένας  20χρονος Αιγύπτιος που πέθανε στις 24 Ιανουαρίου και ένας 46χρονος πρόσφυγας από τη Συρία που έχασε η ζωή του το Σάββατο 28 του μήνα, βρέθηκαν νεκροί στην ίδια σκηνή του καταυλισμού, ενώ προσπαθούσαν να ζεσταθούν, με κάποιο αυτοσχέδιο μέσο, πιθανότατα μαγκάλι.

Μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό επικρατεί αναταραχή και υπάρχει φόβος για εξέγερση των προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στη Μόρια. Το Σάββατο, έπειτα από το θάνατο του 46χρονου από τη Συρία, οι μετανάστες διαμαρτυρήθηκαν κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης