Δεν μπορεί να συνέλθει το Twitter με τα «greeklish» και τα «ρ» του Τσίπρα

Δεν μπορεί να συνέλθει το Twitter με τα «greeklish» και τα «ρ» του Τσίπρα

Ατελείωτο «γλέντι» στο διαδίκτυο για την προφορά, αλλά και την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού στη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο 

Δεν μπορεί να συνέλθει το Twitter με τα «greeklish» και τα «ρ» του Τσίπρα
Μπορεί ο Έλληνας πρωθυπουργός μέχρι σήμερα να τραβούσε την προσοχή, με τα όχι και τόσο καλά αγγλικά του, από χθες όμως όλοι μιλούν και σχολιάζουν, τα ελληνικά... από την Αμερική που χρησιμοποίησε στη συνάντησή του με τον Μπάρακ Ομπάμα. 

Για έναν πραγματικά ανεξήγητο λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να μιλήσει σαν ομογενής από το εξωτερικό, προκαλώντας όπως ήταν φυσικό την άμεση αντίδραση των χρηστών των Social media. 

Βίντεο με τα «ρ» του Τσίπρα 

Κλείσιμο
 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Έλληνας πρωθυπουργός πρόφερε αρκετές ελληνικές λέξεις με ξενική προφορά, τονίζοντας το γράμμα «ρ», αφήνοντας άφωνο το κοινό που τον παρακολουθούσε. Τα Αμερικάνικα... από την Άρτα «έριξαν» το ίντερνετ και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προσφέρουν απολαυστικά σχόλια. 

Απαρατήρητη όμως από τους χρήστες των Social media, δεν πέρασε και η στάση του Αλέξη Τσίπρα, στην πολυθρόνα του πρωθυπουργικού γραφείου που σχολιάστηκε έντονα. Καθώς και το γεγονός ότι κατά την πρόποση του Αμερικανού προέδρου στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας... άργησε να σηκωθεί από την καρέκλα του. 


Δείτε μερικά απολαυστικά Τweets 






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης