Σπίρτζης: Η ΤτΕ δεν έκανε καλά τη δουλειά της - Στουρνάρας: Κρείττον του λαλείν το σιγάν

Σπίρτζης: Η ΤτΕ δεν έκανε καλά τη δουλειά της - Στουρνάρας: Κρείττον του λαλείν το σιγάν

Πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος τονίζουν ότι ο κ. Σπίρτζης ήταν πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου όταν η Attica Bank «μοίραζε» δάνεια

Σπίρτζης: Η ΤτΕ δεν έκανε καλά τη δουλειά της - Στουρνάρας: Κρείττον του λαλείν το σιγάν
Ηχηρή απάντηση έδωσε στον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ο Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Σπίρτζης δήλωσε με νόημα πως «Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί ο κ. Σπίρτζης σε δηλώσεις του είχε αφήσει αιχμές κατά της Τράπεζας της Ελλάδος και του διοικητή της λέγοντας πως ««Στο διάστημα από το ’11 μέχρι σήμερα, έχουνε γίνει δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην Τράπεζα Αττικής.
Κλείσιμο

Ο φορέας που ήλεγξε την Τράπεζα για τις διαδικασίες, τα δάνεια, τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και όλα τα υπόλοιπα είναι η Τράπεζα της Ελλάδας». Και συνέχισε τονίζοντας πως «εδώ ζούμε μία παράνοια που πραγματικά προσβάλλει και τους μηχανικούς, προσβάλλει και την Τράπεζα και άρα και τη χώρα. Αν, λοιπόν, η Τράπεζα Αττικής δεν έκανε καλά τη δουλειά της, προφανώς δεν έκανε καλά τη δουλειά της και η Τράπεζα της Ελλάδας που την ήλεγξε. Άρα, αν ισχύουν όλα αυτά, πρέπει να ελεγχθεί και η Τράπεζα της Ελλάδας, κατά τη γνώμη μου».

Πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος τονίζουν πως ο κ. Σπίρτζης ήταν πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου όταν η Attica Bank «μοίραζε» δάνεια. Να θυμίσουμε πως ένας από τους βασικούς μετόχους της Τράπεζας είναι το ΤΣΜΕΔΕ τη διοίκηση του οποίου ορίζει το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης