Δημ. Συμπαράταξη: Σκανδαλώδης ο χειρισμός της κυβέρνησης στην υπόθεση Siemens

Δημ. Συμπαράταξη: Σκανδαλώδης ο χειρισμός της κυβέρνησης στην υπόθεση Siemens

Ζητά να παραστούν άμεσα στην Βουλή οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εξωτερικών προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το φιάσκο

Δημ. Συμπαράταξη: Σκανδαλώδης ο χειρισμός της κυβέρνησης στην υπόθεση Siemens
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αφορμή την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για την υπόθεση Siemens αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «η σημερινή Κυβέρνηση ήρθε να συμπληρώσει, με τον πλέον σκανδαλώδη τρόπο, αλλά και με τις ίδιες "δικαιολογίες", τα τραγικά λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ. με την φυγή των πρωταιτίων της υπόθεσης Siemens στο εξωτερικό».

Παράλληλα, ζητά να παραστούν άμεσα στην Βουλή οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εξωτερικών προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το φιάσκο.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Δικαιοσύνης του κόμματος Θεόδωρος Παπαθεοδώρου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Η κυβερνητική αδράνεια στην υπόθεση του σκανδάλου Siemens αποκαλύπτεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Μεγάλες ευθύνες, μικροί και πολλοί ανεύθυνο-υπεύθυνοι. Υπουργοί και Μέγαρο Μαξίμου, όχι μόνο συνεχίζουν να  επιδίδονται στο παιγνίδι της αλληλομετάθεσης ευθυνών, αλλά επιχειρούν να εμπλέξουν την Δικαιοσύνη σε μια προσπάθεια συγκάλυψης της δικής τους ολιγωρίας» για να προσθέσει «Η δίκη για σκάνδαλο Siemens αναστέλλεται επ' αόριστον επειδή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάθηκε στη μετάφραση».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «η σημερινή Κυβέρνηση ήρθε να συμπληρώσει, με τον πλέον σκανδαλώδη τρόπο, αλλά και με τις ίδιες "δικαιολογίες", τα τραγικά λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ. με την φυγή των πρωταιτίων της υπόθεσης Siemens στο εξωτερικό» ενώ επισημαίνει ότι ως Δημ. Συμπαράταξη «Απαιτούμε άμεσα να ενημερωθεί η Βουλή και ο ελληνικός λαός από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εξωτερικών για τους πραγματικούς υπευθύνους αυτού του φιάσκου και τις συνέπειες του στην εξέλιξη της υπόθεσης Siemens. Σε κάθε περίπτωση οι πολιτική αμετροέπεια της Κυβέρνησης είναι προφανής».


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης