Στην Αμβέρσα για επαφές με το ίδρυμα Σπρίνγκερ ο Αλέξης Τσίπρας

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης του με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Στρασβούργο

Στην Αμβέρσα, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου θα μεταβεί τελικά ο Αλέξης Τσίπρας έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης του με τον Πρόεδρο του
Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Μάρτιν Σούλτς στο Στρασβούργο, για να λάβει μέρος σε εκδήλωση και να έχει επαφές με στελέχη του ιδρύματος Σπρίνγκερ.

Εκεί θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος με κύριο θέμα την παρούσα κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να φτάσει σύντομα στην πρωτεύουσα της Φλαμανδίας και δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα ολοκληρωθούν οι επαφές του ή αν θα υπάρξουν δηλώσεις.

Στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, όπως αναφέρει το γραφείο του Προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Πρόεδρο Σούλτς για την πορεία των διαπραγματεύσεων με στόχο την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Οι δύο αρχηγοί συμφώνησαν πως θεσμοί και ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εργαστούν από κοινού και να τηρήσουν την συμφωνία που επετεύχθη τον περασμένο Ιούλιο και επίσης να καταβάλουν «κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr