Ο ράπερ προτείνει (εκτός από διορισμούς) μαθήματα σεξ παντός είδους και στα δημοτικά

Ο ράπερ προτείνει (εκτός από διορισμούς) μαθήματα  σεξ παντός είδους και στα δημοτικά

Με τίτλο «Εχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε», η Νεολαία του κυβερνώντος κόμματος ξεκινά εκστρατεία,  μεταξύ άλλων, για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών

Νέα προωθημένα σεξουαλικά ήθη, με τη συστηματική διδασκαλία τους στους μαθητές όλων των βαθμίδων της δημόσιας εκπαίδευσης, μείωση της στρατιωτικής θητείας, εξίσωση των αρνητών στράτευσης με τους οπλίτες, αύξηση των θέσεων εργασίας και πολλά άλλα ευαγγελίζεται η εκστρατεία #MaziNikame. Στον σχεδιασμό και τη διάδοση της ουτοπίας πρωτοστατεί ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ
, ο γνωστός για τους «κληρονομικούς» διορισμούς στο Δημόσιο ράπερ Ιάσων Σχινάς-Παπαδόπουλος. 

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών στα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων με ιδιαίτερη έμφαση στην απαλοιφή των διακρίσεων ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, ετεροφυλόφιλους ή τρανσέξουαλ αποτελεί προτεραιότητα για τη Nεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Εφόσον η αριστεροσύνη της κυβέρνησης μέχρι στιγμής εξαντλήθηκε στην ανέξοδη θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, το επόμενο λογικό βήμα ήταν η καλλιέργεια του αντίστοιχου ιδεολογικού πλαισίου στη ρίζα της κοινωνίας, δηλαδή στους ανήλικους και τους νέους. 


Το μανιφέστο του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής να διδάσκεται σε όλες 
τις βαθμίδες εκπαίδευσηςΣύμφωνα με τα αιτήματα της εκστρατείας #MaziNikame, όπως αυτά εκτίθενται στο σχετικό πληροφοριακό υλικό, οι ηθικές αρχές που καλούνται να ενστερνιστούν οι Ελληνες των νέων γενεών ώστε να συμμορφωθούν με το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνουν ποικίλες ρήξεις και ανατροπές. Ανάμεσα στις εμπνεύσεις του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου, διάσημου πλέον για τους διορισμούς συγγενών και φίλων του με την επίκληση της αντάρτικης γενεαλογίας του, περιλαμβάνεται η νομική κατοχύρωση της ταυτότητας φύλου, η αναγνώριση των γονεϊκών δικαιωμάτων και στα δύο μέρη του συμφώνου συμβίωσης, καθώς και η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου και της παιδοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. 
Στα σχέδιά τους περιλαμβάνεται επίσης η δημιουργία δημόσιων δομών στήριξης για κακοποιημένες γυναίκες και ΛΟΑΔ άτομα, η άρση όλων των έμφυλων διακρίσεων σε εργασία, κοινωνική ασφάλιση και υγεία. Εξυπακούεται, δε, η εισαγωγή μαθήματος σεξουαλικής αγωγής σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, με ισότιμη αναφορά σε σεξουαλικό προσανατολισμό και ταυτότητα φύλου.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ οραματίζεται ένα σχολείο που, ασχέτως αν παρουσιάζει ελλείψεις σε καθηγητές, υλικοτεχνική υποδομή κ.λπ., στις τάξεις, ακόμη και του Δημοτικού, θα αναλύονται ζητήματα όπως η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Κατ’ αυτό τον τρόπο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι θα υλοποιήσει το πρόγραμμα #MaziNikame και θα πατάξει τον ρατσισμό και τον φασισμό. Η μάχη θα δοθεί σε τρεις τομείς: την παιδεία, την εργασία και τα δικαιώματα, καθώς οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν πολύμορφες δράσεις τους επόμενους μήνες σε σχολεία, πανεπιστήμια και γειτονιές όλης της Ελλάδας. Η εκστρατεία αυτή, βέβαια, θα καταστεί εφικτή μόνο αν στο μεταξύ έχει κοπάσει η άγρια κατακραυγή των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των επιστημόνων, όσων εργάζονται φορώντας «λευκά κολάρα» κ.λπ. εναντίον της κυβέρνησης.

Ολα θα τα αλλάξουν

Το #MaziNikame δεν εξαντλείται στη ριζοσπαστική αναμόρφωση των σεξουαλικών ηθών. Προχωρά στη διεκδίκηση αποποινικοποίησης για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, στην παύση των διώξεων και την ακύρωση των επιβληθέντων προστίμων σε βάρος παλαιών και νέων αντιρρησιών συνείδησης, στην υπαγωγή της εναλλακτικής κοινωνικής υπηρεσίας (θητεία) σε μη στρατιωτική Αρχή άλλου υπουργείου εκτός του Αμύνης, καθώς και την αυτόματη εξίσωση της διάρκειάς της με τη στρατιωτική. 

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να ανατρέψει επίσης τις κατεστημένες εργασιακές σχέσεις, απαιτώντας τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που θα χρηματοδοτηθούν από την επιβολή έκτακτης εισφοράς στις επιχειρήσεις με κερδοφορία άνω των 500.000 ευρώ. Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταδιώκει απηνώς την επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα φροντίζει να διοριστούν χαριστικά ως μετακλητοί, σύμβουλοι υπουργών κ.ο.κ. τα δικά της παιδιά, οι νεολαίοι του κόμματος ζητούν περιορισμό των ωρών εργασίας σε πενθήμερο-επτάωρο. Πιθανώς φρονούν ότι κατ’ αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπιστεί η ανεργία των νέων που υπερβαίνει το 50%. Αναφορικά με το κρίσιμο μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα, η νέα γενιά του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ως πρωταρχικό στόχο την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων, δηλαδή τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας, σε κάθε μετανάστη.

Σύντομα κοντά σας

Πλήρως συντονισμένη με το σχιζοειδές πνεύμα με το οποίο προσεγγίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διακυβέρνηση και ταυτόχρονα τους λαϊκούς αντικυβερνητικούς αγώνες, η Νεολαία του κόμματος αγνοεί ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο. Η «επουσιώδης» αυτή λεπτομέρεια ουδόλως εμποδίζει τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινήσει εκστρατεία κατά της λιτότητας. Η έναρξη της πρωτοβουλίας συνοδεύτηκε από ένα βίντεο με σύνθημα «Εχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε», το οποίο περιλαμβάνει εικόνες από τα προηγούμενα πέντε χρόνια στην Ελλάδα με τους «Αγανακτισμένους», τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, την Ανγκελα Μέρκελ, τις διανομές λαχανικών και τους αστέγους στους δρόμους της Αθήνας. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει μέσα από τη συγκεκριμένη εκστρατεία ενημέρωσης ένα ευρύ κάλεσμα σε κάθε νέο και νέα που επιθυμεί να αγωνιστεί απέναντι σε κάθε διάκριση, ενάντια στην καταπίεση που μπορεί να βιώνει καθημερινά στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στον χώρο εργασίας, στη γειτονιά. 

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το #MaziNikame «θέλει να δώσει φωνή σε όλους και όλες αυτούς και αυτές που σήμερα νιώθουν ότι ζουν στο περιθώριο και έρχονται αντιμέτωποι με τη δίνη της κρίσης».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (87)

Ατζέντα Σόρος

Άλλη μία μέρα στην Ελλάδα του Σόρος. Αυτός τους κρατάει στην εξουσία, αυτόν υπακούν. Τόσο απλό. Το ίδιο θα ισχύει κι επί Κυριάκου. Μην λέτε μετά ότι δεν σας τα έλεγαν.

2017

οτι ειπε η συριζονεολερα, το 2016, το κανανε σε χρονο ρεκορ οι συριζοβουΛεφταδες.! τετοια καταντεια.

Λάμπης

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο εμμονή για αλλαγή κάποιων πραγμάτων,θεμάτων,και στην τελική τι κοινωνία θέλουμε ? τι κοινωνία Θέλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ? προσοχή να μην πούμε μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας με τα νύχια μας και ο νοών νοείτω .

George Legatos

Μιά ζωή ζήσαμε στό σκοτάδι. Ο ρεαλισμός δέν κάνει κακό!!!

Μπιχτης

Ραπερ της δεκαρας,ελπιζω τα μαθηματα να μην τα κανουν διορισμενοι συριζαιοι,γιατι προφανως δεν το κανουν καθολου καλα!(ετσι εξηγουνται ολα...)

Χμ

μαλλον θα κανουν το παθητικο σκέλος ο τσυριζοκαμμενοι

Κουκλε,

βραχυκυκλωνεις ;

σχόλιο

Έχω μιλήσει πολλές φορές κατά της κυβέρνησης τσίρκου. Σεξουαλική αγωγή πάντως στο σχολείο χρειάζεται. Εκτός του ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις εκτρώσεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα οργιάζουν.

.

Ναι αλλά όχι συριζαίικη.. Δεν ακούς τι λέει; Ισότιμες αναφορές σε όλες τις μορφές σεξουαλικότητας ή όπως το λέει τέλος πάντων και τα γελοία ομόφυλα playmobils που κρατιούνται χέρι-χέρι, υιοθεσία για όλους κλπ.. Αυτοί θα λένε στο παιδί σου από το δημοτικό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι γκέι..Να το ψάξει, να πειραματιστεί.. Η εποχή της αθωότητας πέρασε και οι σκοποί όλων αυτών των lobbies έχουν φανερωθεί πλέον. Χθες είδαμε την είδηση για τα δικαιώματα των νεκρόφιλων στη Σουηδία που διεκδικεί μια κομματική νεολαία και προχθές την έκφραση δικαιωμάτων ζωόφιλων στη Γερμανία που (για την ώρα) απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Ήθελαν να μας κάνουν μια πρώτη κρούση με τέτοιες ιδέες τώρα που οι ομοφυλόφιλοι έχουν σχεδόν επιβληθεί ως καθεστώς... Πάνε για το επόμενο βήμα αποκτήνωσης της κοινωνίας. Λοιπόν δεν υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει η αλήθεια μπροστά στα μάτια μας.

μπαρμπαγιωργος

Σιγά σιγά δείχνουν τα μούτρα τους. Δεν κρατάε ουτε τα προσχήματα. Οι Πουλημένοι στην παγκοσμιοποίηση τού σωρός,άξιοι συνεχιστές των καραμαλοπαπαδρειδων,απατριδες,άθρησκοι,βλάσφημοι κάθε ελληνικού ήθους καί εθίμου. Εχθροί της Ελλάδας,εφιάλτες φανεροί και ατιμώρητοι. Ότι το χειρότερο για την πατρίδα μας.

Ελαααααααα

Γρηγορα στα τεσσερα για μαθημα!!!

wtf

Τελικα ολοι αυτοι οι αναρχοανεπαγγελτοι εχουν κοινο σημειο το ραπινγκ. Δηλαδη των τεμπεληδων η απασχοληση!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης