Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει γίνει ΠΑΣΟΚτζης

Έχει απορροφήσει πλήρως τη λογική της παραμονής στην «καρέκλα» εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής - Οι θερμοκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν το θέλουν γιατί θέλουν τις θέσεις τους - Δεν είναι αξιοπρεπές για τον Καμμένο να αφήνει τον Τσίπρα να κάνει ό,τι θέλει

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έχει γίνει ΠΑΣΟΚτζης
Σταθερά αμετακίνητος παραμένει στη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Βασίλης Λεβέντης
Κλείσιμο
παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας
σε συνέντευξή του χαρακτήρισε αστεία τη συζήτηση αυτή.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, τον πρωθυπουργό ως «ΠΑΣΟΚτζή» γιατί έχει απορροφήσει πλήρως τη λογική της διατήρησης της «καρέκλας».

«Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ αλλά το αντίθετο. Ο κ. πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής, αν αυτά που λέει δεν τα λέει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κλείσει τα σενάρια»

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε, επίσης, ότι ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας αποκηρρύσει την οικουμενική είναι για τους θερμοκέφαλους και τους βολεμένους του συστήματος ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Πήγε στην Ευρώπη, ξέρει ότι θέλει οικουμενική κυβέρνηση, δεν μπορεί να λέει αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ανακοίνωσε, επίσης, μιλώντας στο MEGA ότι «περιμένω την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ για να συναντήσω και αυτόν και τον Τσίπρα και να τους προτείνω οικουμενική».

«Ο Φλαμπουράρης δεν μου έχει ζητήσει να στηρίξω την κυβέρνηση με τους 9 βουλευτές μου» επέμεινε ο κ. Λεβέντης συμπληρώνοντας ότι ο υπουργός Επικρατείας τον ακούει όταν μιλά για οικουμενική αλλά δεν απαντάει.

Χαρακτήρισε, επίσης, «παρά φύσιν» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι η παρουσία Καμμένου με «τα στεφάνια που ρίχνει στα Ίμια και τις ομιλίες του για δολάρια καθιστά την υπόθεσή του λίγο μη συνεργάσιμη».

Σχολίασε, δε, για τη σχέση Τσίπρα-Καμμένου ότι είναι «μια συνεργασία που έχει ο ένας το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ο άλλος έχει πάρει δύο υπουργεία και κάθεται στη γωνία. Δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής για τον Καμμένο η στάση αυτή».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης