LIVE

Κορωνοϊός

Στην τελική ευθεία οι εκλογές στη ΝΔ

Στην τελική ευθεία οι εκλογές στη ΝΔ

Αμφισβητείται ότι ο πρώην πρωθυπουργός «έδειξε» Μεϊμαράκη: Τζιτζικώστας: Τέτοιου είδους διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη - Μητσοτάκης: Αν ο Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά

Νέο πεδίο εσωτερικής σύγκρουσης στη Νέα Δημοκρατία
αποτελεί η φημολογούμενη εκδήλωση προτίμησης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την προεδρία του κόμματος.

Οι ανώνυμες «διαρροές» του τελευταίου τριημέρου αμφισβητούνται ευθέως από τους άλλους τρεις διεκδικητές της αρχηγίας. Οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας εκφράζουν απορία για την προέλευση των συγκεκριμένων φημών που βλέπουν το φως σε μέσα ενημέρωσης, καθώς, όπως επισημαίνουν συνεργάτες τους, «ο κ. Καραμανλής, με εξαίρεση το δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου, δεν έχει μιλήσει δημοσίως τα τελευταία πέντε χρόνια».

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα; Ποιοι είναι αυτοί οι περιβόητοι κύκλοι; Να βγουν επιτέλους να μιλήσουν ανοιχτά. Έχω κουραστεί να ακούω διαρροές από διαφόρους περιφερόμενους, οι οποίοι φέρονται ότι συνομιλούν με κάποιους».

«Όποιος έχει κάτι να πει να βγει να το πει ανοιχτά. Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο, να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο ίδιος σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο κ. Καραμανλής εκτιμά πως η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι εκείνη που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα, διερωτήθηκε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ δηλαδή δεν εξασφαλίζω την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας;».


Στην τελική ευθεία με παρασκήνιο, φήμες και περιοδείες οι εκλογές
Με υπόγειο πόλεμο ανάμεσα στα επιτελεία των υποψηφίων, που περιλαμβάνει διαδόσεις, φήμες και σπερμολογίες, καθώς και με «ξόρκια» για το φάντασμα της επανάληψης του φιάσκου της 22ας Νοεμβρίου, το οποίο πλανάται πάνω από τη Συγγρού, οδηγείται η Νέα Δημοκρατία προς τις εσωκομματικές κάλπες της επόμενης Κυριακής.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσουν την προσέλευση των μελών και φίλων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και τις πιθανότητες ενός εκάστου να βρεθεί στη δυάδα του δεύτερου γύρου, οι τέσσερις διεκδικητές της γαλάζιας ηγεσίας παρέχουν προς τους πιθανούς ψηφοφόρους τους διαβεβαιώσεις ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να κυλήσει ομαλά η εκλογική διαδικασία, η οποία από πολλές πλευρές θεωρείται «υπαρξιακή» για την αξιωματική αντιπολίτευση. Το μήνυμα άλλωστε που εκπέμπεται από όλα τα επιτελεία είναι ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για νέο φιάσκο» και ότι «αν και στις 20 Δεκεμβρίου δεν καταφέρουμε να κάνουμε εκλογές, η διάλυση της Νέας Δημοκρατίας θα προκύψει εκ των πραγμάτων ως επιτακτική ανάγκη». Παρότι δεν έχουν εκλείψει εντελώς οι υποψίες ή και οι φόβοι που ορισμένοι εκφράζουν για το ενδεχόμενο ενός αστάθμητου παράγοντα που μπορεί να ρίξει το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής των ψηφοφόρων, η παρουσία μιας σοβαρής εταιρείας όπως η Vodafone, η οποία δέχτηκε να αναλάβει την οργάνωση της ψηφοφορίας, θεωρείται επιπρόσθετο εχέγγυο. 

Πρόβες δια παν ενδεχόμενο
Οι πρόβες εξάλλου που προγραμματίζεται να γίνουν αυτή τη φορά, όπως και η -έστω υποτυπώδης- εκπαίδευση που θα λάβουν οι χειριστές των τάμπλετς, οι οποίοι θα καταγράφουν όσους προσέρχονται στις κάλπες ενημερώνοντας τη βάση δεδομένων που θα έχει φορτωμένους τους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών, θεωρούνται ικανά εχέγγυα για να αποτραπούν προβλήματα διπλοψηφιών, που είναι και ο μεγάλος εφιάλτης, για τον οποίο το υπερχρεωμένο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποχρεώνεται να δαπανήσει περισσότερες από 700.000 ευρώ για την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας. Κρίσιμη για τη συνέχεια θεωρήθηκε η προσομοίωση της ψηφοφορίας η οποία, εν είδει γενικής πρόβας, έγινε την Κυριακή, και  σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «ολοκληρώθηκε με επιτυχία». Ακόμη και από το επιτελείο του τέως προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο οποίο επικρατούσε εξαρχής προβληματισμός για την οργάνωση εκλογών «χωρίς σταθερούς εκλογικούς καταλόγους και σταθερό εκλογικό σώμα», εκπέμπεται πλέον συγκρατημένη αισιοδοξία ότι δεν θα ανακύψουν ανυπέρβλητα εμπόδια, ενώ καθησυχαστικοί είναι και οι συνεργάτες των τριών άλλων διεκδικητών της ηγεσίας, κυρίων Αδωνη Γεωργιάδη, Κυριάκου Μητσοτάκη και Απόστολου Τζιτζικώστα.

Περισσότερο πάντως από την, έστω μικρή, πιθανότητα για νέες τεχνικές αστοχίες, την υψηλή ένταση μεταξύ των υποψηφίων πυροδοτεί ο απηνής παρασκηνιακός πόλεμος που δίνεται για την προσέλκυση των ψηφοφόρων και εκδηλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες με ψιθύρους και υπόγειες διαδόσεις για αποσύρσεις από την κούρσα, όπως κατήγγειλαν οι κύριοι Μεϊμαράκης και Γεωργιάδης.

Ομως, όπως και στην περίπτωση των ισχυρισμών για το υποτιθέμενο σαμποτάζ που οδήγησε στο φιάσκο με την αναβολή της 22ας Νοεμβρίου, έτσι και σε αυτή την περίπτωση ουδείς κατονομάζει τους δράστες της ασύστατης φημολογίας, που είναι προφανές ότι εντάσσεται σε έναν επικοινωνιακό πόλεμο με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η δήλωση εξάλλου του κ. Γεωργιάδη ότι πρόκειται για «προβοκάτσια πίσω από την οποία μπορεί να κρύβεται ο Τσίπρας» μπορεί να έδειξε τη μονοσήμαντη στόχευση κατά του πρωθυπουργού που έχει η προεκλογική στρατηγική του, δεν αποτέλεσε ωστόσο εξήγηση για όσα πραγματικά συμβαίνουν στο νεοδημοκρατικό παρασκήνιο. Αλλά και στο στρατόπεδο του κ. Μεϊμαράκη αντέδρασαν περισσότερο με έμπρακτη διάψευση της φημολογίας που εκδηλώθηκε με ένταση των δημόσιων εμφανίσεων του τέως προέδρου, ο οποίος, όπως μεταδίδουν συνεργάτες του, κινείται στοχευμένα. Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη από το επιτελείο του, όπως επί παραδείγματι ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, οργανώνουν τα δίκτυα των υποστηρικτών του στην περιφέρεια, ενώ ο ίδιος βλέπει ομάδες στελεχών στη Θεσσαλονίκη και στο Λεκανοπέδιο χωρίς να δίνεται δημοσιότητα σε αυτές τις συναντήσεις.

Επενδύοντας στον κομματικό πατριωτισμό των Νεοδημοκρατών, τους οποίους διαχωρίζει από τους «περαστικούς που μπορεί να δώσουν 3 ευρώ και να ψηφίσουν», το επιτελείο του κ. Μεϊμαράκη καλεί όλους όσοι διατηρούν δεσμούς με την παράταξη «να μετάσχουν μαζικά στις κάλπες για να διαμορφώσουν αυτοί το αποτέλεσμα και να αποφασίσουν για τη νέα πορεία του κόμματος», για «να κάνουμε πάλι τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη και δυνατή».

Οσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, οι τέσσερις υποψήφιοι, παρά τις αποχρώσεις που διανθίζουν τον πολιτικό τους λόγο, εντείνουν τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης, ρίχνοντας ταυτοχρόνως το βάρος στην κυβερνητική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας. «Οπως προκύπτει από όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον κ. Τσίπρα», αποτελεί, για παράδειγμα, το βασικό επιχείρημα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.  Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι άλλοι διεκδικητές της ηγεσίας, που ανεβάζουν την αντιπολιτευτική ένταση - περισσότερο από όλους ο κ. Γεωργιάδης, αλλά χωρίς να υστερούν και οι κύριοι Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης.

Τα εν πολλοίς αντικρουόμενα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ασάφεια που επικρατεί σχετικά με τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις κάλπες, που εντάθηκε μετά το φιάσκο της αναβολής, δημιουργούν σε όλα τα επιτελεία ελπίδες συμμετοχής στον δεύτερο γύρο, ο οποίος, εφόσον δεν συγκεντρώσει κανείς υποψήφιος στις 20 Δεκεμβρίου το 50% των ψήφων, έχει συμφωνηθεί να γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

Απόψεις που διατυπώνονται κυρίως από την πλευρά υποστηρικτών των κυρίων Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα περί ματαίωσης της επαναληπτικής εκλογής, εφόσον είναι ευκρινής η διαφορά ανάμεσα στον πρώτο και στον δεύτερο, απορρίπτονται από τους συνεργάτες των κυρίων Μητσοτάκη και Γεωργιάδη, οι οποίοι θεωρούν «άκαιρους» και «προπαγανδιστικού χαρακτήρα» τους ισχυρισμούς αυτού του είδους, που στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων περί επικρατέστερων υποψηφίων. Αν και ένα από τα επιχειρήματα όσων προτείνουν «εκλογή μια κι έξω» είναι και το οικονομικό κόστος, καθώς η συμμετοχή στην επαναληπτική εκλογή θα είναι χωρίς την καταβολή νέας συνδρομής, ο αντίλογος όσων βλέπουν επαναληπτική ψηφοφορία σε τρεις εβδομάδες είναι ότι η αυξημένη προσέλευση των πολιτών στις γαλάζιες κάλπες «θα είναι πολλαπλώς ευεργετική». Διότι, όπως εξηγούν, «από τη μια θα υπερκαλυφθούν τα έξοδα με τις περισσότερες συνδρομές που θα καταβάλουν οι ψηφοφόροι, ενώ από την άλλη θα αποκτήσει ισχυρότερη πολιτική νομιμοποίηση ο νέος αρχηγός που θα εκλεγεί από ένα διευρυμένο εκλογικό σώμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (22)

ΚΕΝΤΡΩΟΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ (ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ! ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Νεφέλη

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:" η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς", "όποιος ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψηφίζει κλέφτες και ψεύτες", "Σαμαράς, ο αχρηστότερος ΥΠΕΞ από καταβολής ελληνικού κράτους",κα.

Manos

Βρε κοπέλα μου. Αυτό που γράφεις ήταν Last year. Από τότε έχει αλλάξει όλο το πολιτικό σύστημα. Κάνεις σαν την προδωμενη σύζυγο που έπιασε στα πράσα τον καλό της και από τότε θέλει να του κάνει βουντού. Ξεκολα! Ο Αδωνις από την ώρα που ήρθε στην ΝΔ την υπηρετεί πιο πιστά από οποιοδήποτε. Το τι έλεγε όταν ήταν σε ένα άλλο κόμμα τους περισσότερους από εμάς έχει πάψει να μας απασχολεί. Και θα το δεις στις εκλογές. Μήπως αντί να γράφεις τόσο καιρό ποιον δε θέλεις το οποίο το έχουμε καταλάβει, να μας έλεγες ποιον κατά την γνώμη σου πρέπει να εμπιστευτουμε? Αντε και εμείς θα σου στείλουμε βίντεο με το Γεωργιαδη να σου ζητάει συγνώμη γονυπετης. Μπας σε καλό σου.

@

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΔΩΝΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ! ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (ΑΝ ΒΓΕΙ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΩΝ!!!

Μονο Αδωνις

20 του μηνος ολοι οι φιλοι της αληθινης δεξιας πρεπει να παμε και να στηριξουμε τον Αδωνι. Οχι μονο λογια.

ADONISTAS

OLOI,ME,ADONI!!!!!PAME,GERA,PAME,DYNATA!!!!!

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΗ ΟΤΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΔΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΝ ΡΩΤΟΥΝ ΒΑΖΗ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑΔΗΤΕ ΧΛΕΒΑΖΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΗΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΕΞΙΜΟ ΣΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΔΗΓΜΟΚΡΑΣΤΙΚΑ ΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΜΗΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΗ ΑΛΕΠΟΥ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΗ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΙΦΙΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΣΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΚΕΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕ'Ι'ΡΑΚΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ,ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥΣ .ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΗ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΘΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΜΑ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑ'Ι'ΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ.

ΣΟΥΒΛΑΤΖΗς

ΑΔΩΝΙ ΑΣΑΛΙΩΤΟ

eua

εγω ψηφιζω Αδωνι!!!!!!

ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΔΩΝΙ

Ειλικρινά δεν θα πηγαίναμε να ψηφίσουμε.. Μετράνε και τα 15 ευρώ (5*3) . Αλλά μετά την φήμη οτι ο αρχιτεμπέλαρος της ραφήνας που έχωσε και την γιαγιά μου στο δημόσιο, υποστηρίζει τον Άχρηστο ΜΕΙΜΑΡ, θα πάμ Οικογενειακώς και θα ψηφίσουμε ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ . Χωρίς να έχουμε πρόβλημα με ΤΖΙΤΖΙ, ΜΗΤΣΟ. Μόνο ΜΑΚΡΙΑ απο ΜΕΙΜΑΡΑ "σύντροφοι" της Ν.Δ.

mixalis

εαν βγει ο αδωνις θα γινει πανικος στο πολιτικο συστημα της χωρας , για αυτο ΑΔΩΝΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

hm

Μόνο ο Άδωνις!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης