Αναυδη η Ελλάδα από τη χυδαιότητα Πολάκη

Αναυδη η Ελλάδα από τη χυδαιότητα Πολάκη

Αναμένεται η αντίδραση της κυβέρνησης για τον τρόπο του υπουργού Πολάκη - «Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς;», αναρωτιούνται οι χρήστες των social media

Αναυδη η Ελλάδα από τη χυδαιότητα Πολάκη
Οσοι χθες παρακολούθησαν αυτά που έγιναν στη συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Πολάκη
έμειναν με το στόμα ανοιχτό... Ο Παύλος Πολάκης δεν ήταν από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της κυβέρνησης και πολλοί δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται. Χθες, με αυτό που είδαν, οι περισσότεροι δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι επρόκειτο για υπουργό που έχει κληθεί να ενημερώσει για κυβερνητικές θέσεις και δράσεις τον ελληνικό λαό. Δύσκολα μπορεί να ανακαλέσει κανείς ανάλογο σκηνικό και τέτοια εκφορά λόγου σε συνέντευξη Τύπου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της κυβέρνησης σε αυτή τη συμπεριφορά, αν και προς το παρόν κανείς δεν έχει σχολιάσει το θέμα.

Κλείσιμο
Ο Πολάκης όπως ήταν φυσικό μετά από τέτοια συμπεριφορά, αλλά και λόγω άγνοιας καθώς αναφερόταν στον HIV ως... ΧΙΒ (!), βρέθηκε στο στόχαστρο του ελληνικού Twitter.

Οι χρήστες θέλησαν να σχολιάσουν το σόου του υπουργού που επέλεξε να τα βάλει με τρόπο που ταιριάζει περισσότερο στο «πεζοδρόμιο» και όχι σε υπουργείο, με τους δημοσιογράφους. 

Τα σχόλια είναι τόσο αιχμηρά όσο και χιουμοριστικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις εκφράζουν την οργή των πολιτών που βλέπουν έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο του λαού, να αποκτά θέση εξουσίας και να συμπεριφέρεται κατ΄αυτόν τον τρόπο. Ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης άλλωστε, με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε και τον τρόπο που απευθύνθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, έδωσε κάθε αφορμή.





Αυτό που περισσότερο έκανε εντύπωση στους χρήστες του Twitter, ήταν το γεγονός πως ένας γιατρός, όπως είναι ο Παύλος Πολάκης, και μάλιστα από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε μια επίσημη συνέντευξη Τύπου, αναφέρεται στον ιό HIV ως «χιβ», «διαβάζοντας» κατά κάποιο τρόπο το αρκτικόλεξο, όπως περίπου κάνουμε με... την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ! 





















Με ειρωνεία αναφέρθηκε στο θέμα και η Ραχήλ Μακρή, που αναρωτήθηκε, αν το ΣΔΟΕ έχει ελέγξει τα διπλά βιβλία που ο ίδιος ο κύριος Πολάκης παραδέχθηκε πως κρατούσε όντας δήμαρχος Σφακίων.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης