Η κυβέρνηση έχει νεύρα, πολλά νεύρα

Απίστευτα περιστατικά με επιθέσεις και ιταμές συμπεριφορές υπουργών σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης - «Για όλα φταίνε οι άλλοι» το νέο αποπροσανατολιστικό δόγμα των κυβερνώντων που μάλλον τους έπεσαν βαριά τα μνημονιακά μέτρα  - Πρωταγωνιστές: Αλεξιάδης, Τόσκας, Καμμένος και Πολάκης

Η κυβέρνηση έχει νεύρα, πολλά νεύρα
Ένα αποκρουστικό, που όμως ενίοτε φτάνει και στα όρια του γραφικού και του γελοίου, πρόσωπο αρχίζει να δείχνει η κυβέρνηση, προφανώς ανήμπορη να χωνέψει την ίδια τη πολιτική της μετάλλαξη και την θεαματική της μεταστροφή της από αντιμνημονιακή αριστερά σε φανατικό και πειθήνιο εφαρμοστή ενός μνημονίου
που ούτε οι συντηρητικοί αντίπαλοί της δεν τόλμησαν να εφαρμόσουν.

Όπως και κάθε εξουσία όταν στριμώχνεται και πιέζεται από την πραγματικότητα, έτσι και η συγκυβέρνηση
ΣΥΡΙΖΑ –
Κλείσιμο
ΑΝΕΛ ανακαλύπτει εχθρούς, κατασκευάζει αντιπάλους και φυσικά δεν ανέχεται την κριτική και την αμφισβήτηση. Επιβεβαιώνεται ότι όχι μόνο η τωρινή συγκυβέρνηση δεν διαφέρει από άλλες κυβερνήσεις σε παρόμοια θέση κατά το παρελθόν, αλλά αυτή ακόμη περισσότερο δείχνει να τα έχει χαμένα διολισθαίνοντας σε απολυταρχικές συμπεριφορές, αντιδημοκρατικές μεθόδους και προκλητικές ενέργειες. Γι’ αυτό και πρώτος στόχος της τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι, προς τους οποίους εξαπολύονται επιθέσεις και βαριά υπονοούμενα.

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι υπουργοί διαπληκτίζονται με τα μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας στην καλύτερη περίπτωση προβλήματα στο έργο τους και στη χειρότερη απίθανα επεισόδια, με απειλές και ευθείες επιθέσεις σε βάρος δημοσιογράφων.

Και δεν είναι λίγοι:

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης τα έβαλε με τους δημοσιογράφους για το μπάχαλο που ο ίδιος προκάλεσε στο θέμα με τις αποδείξεις. Μάλιστα επιτέθηκε και προσωπικά στον δημοσιογράφο Γιώργο Παππού, τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε ότι έχει πολιτικές σκοπιμότητες!!! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα αποκαλύπτοντας τα νεύρα του υπουργού, που κοιμάται και ξυπνάει με τη σκέψη πώς θα επιβάλλει νέους φόρους.



Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας εξεδίωξε τους δημοσιογράφους από την Ειδομένη για να μην καταγράφουν τα αίσχη της κυβέρνησης με τους πρόσφυγες. Είναι ο ίδιος που έκανε παρατηρήσεις γυμνασιάρχου στους εργαζόμενους στην αστυνομία, βγάζοντας στη φόρα όλη τη στρατιωτική του κουλτούρα.

Δείτε την έκρηξη του Νίκου Τόσκα στο 01:50:



Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θεωρεί σκόπιμο όπου βρεθεί και όπου σταθεί να επιδίδεται και σε ένα δεκάρικο εναντίον των δημοσιογράφων που τολμούν να του ασκούν κριτική για όλα τα απίθανα που έχει κάνει και έχει πει τους τελευταίους μήνες, που τον υιοθέτησε πολιτικά η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο χειρότερος δε όλων αποδεικνύεται έως τώρα ο αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλλον δεν ξέχασε τις τραμπούκικες συμπεριφορές του ως συνδικαλιστής με ακραίες τακτικές και θεωρεί ότι μπορεί ως υπουργός πλέον με εξουσία, να κινείται αναλόγως κάνοντας επίδειξη ισχύος. Είναι ο άνθρωπος που χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους πεκινουά και μαντρόσκυλα της διαπλοκής (!!!) προφανώς έχοντας εξοργιστεί πολύ νωρίτερα, από το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης ανέδειξαν το πρόβλημα που έχει με τους ελέγχους του ΣΔΟΕ εξαιτίας της πρακτικής του να κρατά διπλά φορολογικά βιβλία (!!!) ως δήμαρχος Σφακίων, κατά τη δική του δημόσια ομολογία το 2013.


 
Προσοχή: δεν πρόκειται για τις συνήθεις κορώνες των κυβερνώντων κατά των «διαπλεκόμενων» μέσων και του «συστήματος», που δήθεν ελέγχει τα πάντα και πολεμάει με λύσσα τους… «Τσε Γκεβάρα» του ΣΥΡΙΖΑ και τον Έλληνα Τσάβες (!!!). Αυτά τα δονκιχωτικά για να περνά η ώρα και να τσιμπάει κάνας ψηφοφόρος μπορεί να είναι και αποδεκτά στην πολιτική πρακτική, έστω κι αν πρόκειται για κανονικό δούλεμα και ακραίο λαϊκισμό.

Σε τούτες τις περιπτώσεις μιλάμε για επιθέσεις σε εργαζόμενους δημοσιογράφους που απλώς κάνουν τη δουλειά τους, όπως μπορούν και πιστεύουν. Εργαζόμενους που διατυπώνουν κριτική με βάση πραγματικά δεδομένα και που κρίνονται καθημερινά από τους αποδέκτες της πληροφόρησης και δεν έχουν καμία σχέση με όσους αυτοχρίζονται ως «σωτήρες» του τόπου και θεωρούν ότι έχοντας το διαβατήριο της αριστεράς είναι αυτόματα εκτός κριτικής και αμφισβήτησης, ότι κατέχουν την μοναδική αλήθεια και έχουν μονίμως δίκιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης