Θεοχάρης: Να έρθουν γρήγορα τα Σινούκ γιατί θα σας χρειαστούν όταν θα φεύγετε!

Θεοχάρης: Να έρθουν γρήγορα τα Σινούκ γιατί θα σας χρειαστούν όταν θα φεύγετε!

Με καυστικό χιούμορ σχολίασε την προμήθεια των παμπάλαιων ελικοπτέρων, από τον πόλεμο του Αφγανιστάν, έναντι 120 εκατ. δολαρίων, ο βουλευτής του Ποταμιού

Θεοχάρης: Να έρθουν γρήγορα τα Σινούκ γιατί θα σας χρειαστούν όταν θα φεύγετε!
«Να έρθουν γρήγορα και να είναι γερά τα Σινούκ γιατί θα σας χρειαστούν όταν θα φεύγετε άρον άρον» ήταν η ατάκα που τουίταρε ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, σχολιάζοντας την αποκάλυψη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος, ότι η κυβέρνηση προμηθεύτηκε δέκα ελικόπτερα Σινούκ από τον πόλεμο του Αφγανιστάν, έναντι 120 εκατ. δολαρίων.



Ο κ. Θεοχάρης ξεκίνησε άλλωστε την τριτολογία του στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή το Σάββατο με την αποκάλυψη αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά προς την κυβέρνηση πως βάζει φόρους, κόβει συντάξεις και, την ίδια ώρα, δίνει 120 εκατομμύρια δολάρια για ελικόπτερα. «Πώς είναι δυνατόν να διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα πως δια περιφοράς το ΚΥΣΕΑ έδωσε 120 εκατομμύρια δολάρια ανάθεση στην Boeing για 10 παμπάλαια Σινούκ, που πέταγαν στο Αφγανιστάν;» αναρωτήθηκε σχετικά, αφού σχολίασε αποσπάσματα των ομιλιών υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ανέπτυσσαν το πώς η κυβέρνηση «κόπτεται» για την «ανακούφιση των αδυνάτων», την ώρα που επιβάλλει νέους φόρους και περικοπές. 

«Αυτά στη συνείδησή σας πώς τα ενώνετε; Αυτό είναι το κόστος της επίσκεψης του κ. Kerry ή των δηλώσεών του; Έτσι θα λύσετε τα προβλήματα της ανεργίας; Εγώ δεν θα σας ξαναπώ Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Θα σας λέω Κυβέρνηση Lockheed-Martin Boeing. Αυτό είστε», είπε ο κύριος Θεοχάρης και συνέχισε: «Απευθείας αναθέσεις 600 εκατ. ευρώ την περίοδο αυτή τη στιγμή που κόβετε δαπάνες. Σας πονάει γιατί η κριτική είναι από τη συνείδησή σας, δεν είναι από εμένα».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης