Ο Παυλόπουλος δεν μπορεί να αλλάξει την ατζέντα, απαντούν από την Προεδρία στην Φώφη

Ο Παυλόπουλος δεν μπορεί να αλλάξει την ατζέντα, απαντούν από την Προεδρία στην Φώφη

Η κυρία Γεννήματά έστειλε επιστολή στον ΠτΔ, ζητώντας του να ενεργήσει έτσι, ώστε να μην συζητηθούν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών τα θέματα του ασφαλιστικού και της συνταγματικής αναθεώρησης

Ο Παυλόπουλος δεν μπορεί να αλλάξει την ατζέντα, απαντούν από την Προεδρία στην Φώφη
Απάντηση στη Φώφη Γεννηματά δίνουν συνεργάτες του Προκόπη Παυλόπουλου, μιλώντας στο protothema.gr


Κλείσιμο
Η κυρία Γεννήματά έστειλε νωρίτερα την Παρασκευή επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας του να ενεργήσει έτσι, ώστε να μην συζητηθούν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών -που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο- τα θέματα του ασφαλιστικού και της συνταγματικής αναθεώρησης.

Πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την επιστολή της κυρίας Γεννηματά επισημαίνουν ότι δεν είναι ο ΠτΔ εκείνος που διαμορφώνει την ατζέντα της συνάντησης, αλλά ο πρωθυπουργός. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να παρέμβει ώστε να την αλλάξει. Οι συνεργάτες του Προκόπη Παυλόπουλου υπογραμμίζουν ακόμη ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σχολιάζει όσα αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  στην επιστολή της. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τονίζουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απλά συγκαλεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, μετά από σχετικό αίτημα του πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε επικοινωνήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς και τους είχε προσκαλέσει στη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με τρία θέματα: προσφυγικό, ασφαλιστικό και συνταγματική αναθεώρηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης