Γεννηματά: H διαπραγμάτευση Τσίπρα μας πάει διαρκώς πίσω

Γεννηματά: H διαπραγμάτευση Τσίπρα μας πάει διαρκώς πίσω

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι κάθε φορά που ο κ. Τσιπρας διαπραγματεύεται, «κάνουμε ένα βήμα πίσω σε δικαιώματα, κατακτήσεις, ποιότητα ζωής»

Γεννηματά: H διαπραγμάτευση Τσίπρα μας πάει διαρκώς πίσω
Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά την παρέμβαση της στην εκδήλωση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. 

Η κυρία Γεννηματά, σχολιάζοντας την πρόταση Τσίπρα για εθνική συνεννόηση, σημείωσε ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ το καλοκαίρι συνέβαλε στην επίτευξη εθνικής συνεννόησης, ο κ. Τσίπρας αμέσως μετά προσέφυγε σε εκλογές.

«Ο πρωθυπουργός με μια συνέντευξη ζητεί διάλογο. Εμείς το καλοκαίρι είπαμε "ναι" και επιτεύχθηκε η Εθνική Συνεννόηση. Μιλάει τώρα ο ίδιος άνθρωπος, που γύρισε τότε την πλάτη, πήγε σε εκλογές και έλεγε: "Στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν". Και τελειώνουν τη χώρα, μέρα με την μέρα, με τη δήθεν διαπραγμάτευση τους», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, σχολιάζοντας την διαπραγμάτευση «της κυβέρνησης της δήθεν Αριστεράς», όπως είπε, ανέφερε: «φέρνει τη μια ήττα μετά την άλλη για τη χώρα. Όχι άλλη διαπραγμάτευση. Μας πάει διαρκώς πίσω. Κάθε φορά που ο κ. Τσιπρας διαπραγματεύεται κάνουμε ένα βήμα πίσω σε δικαιώματα, κατακτήσεις, ποιότητα ζωής».

Τέλος, σε ότι αφορά στα όσα συμβαίνουν στην Νέα Δημοκρατία, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως «δεν προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε καθόλου τα όσα συνέβησαν χθες».
Κλείσιμο

Χαρακτήρισε ακόμη λυπηρό το γεγονός η αξιωματική αντιπολίτευση να παρουσιάζει αυτή την εικόνα και πρόσθεσε: «Λάθος τους όμως που δεν μας ρώτησαν. Εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε  με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης