Θεοδωράκης για Τσίπρα: «Είναι ο αμοραλιστής με το αγγελικό πρόσωπο»

Θεοδωράκης για Τσίπρα: «Είναι ο αμοραλιστής με το αγγελικό πρόσωπο»

Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι τα λάθη του προκάλεσαν μια ανυπολόγιστη ζημιά στην οικονομία 

Θεοδωράκης για Τσίπρα: «Είναι ο αμοραλιστής με το αγγελικό πρόσωπο»
Τη σκληρή ρητορική του απέναντι στον πρωθυπουργό συνεχίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, τακτική την οποία φάνηκε πως σκοπεύει να ακολουθήσει από την πρώτη κιόλας ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης. 

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Θεοδωράκης ασκεί δριμύτατη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, ασυνήθιστη ομολογουμένως για τον επικεφαλής του Ποταμιού. 

Όπως λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης «ο κ. Τσίπρας απέδειξε επανειλημμένα ότι βάζει πάνω από όλα και όλους, την προσωπική του καριέρα». 

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ανήθικο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ο αμοραλιστής με το αγγελικό πρόσωπο». Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτιμά ότι η πτώση του Αλέξη Τσίπρα θα κάνει γδούπο και θα είναι αναλόγως ραγδαία με την άνοδό του.

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή την περασμένη Τετάρτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημειώνει ότι δεν επαναπαύεται σε δηλώσεις που προκάλεσαν ένα μεγάλο χασμουρητό και προσθέτει ότι αφού οι πολίτες εξέλεξαν τον Αλέξη Τσίπρα, εκείνος είναι που πρέπει να αποφασίσει πώς θα κυβερνήσει.
Κλείσιμο

«Θέλω να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και γι' αυτό τον προκάλεσα να αφήσει τις γενικολογίες του και να δει τις λύσεις που έχουμε επεξεργαστεί στο Ποτάμι», συμπληρώνει, ενώ, κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι τα λάθη του προκάλεσαν μια ανυπολόγιστη ζημιά στην οικονομία και δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά χρειάζεται η χώρα για να ξεφύγει από το τέλμα. 

«Αρκεί να δει κανείς τα πρόσωπα που τοποθέτησε στα κρισιμότερα υπουργεία. Είναι όλοι αυτοί που χρεώνονται ήδη μια αποτυχία. Παλαιοπασόκοι που ξέρουν τη "δουλειά" και ιδεοληπτικοί ακροαριστεροί που προαναγγέλλουν ότι θα υπονομεύσουν όσα ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε με τους εταίρους. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις δεν θα κάνουν την διαφορά», λέει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ερωτηθείς τέλος, αν έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό απαντά με σαφήνεια: «Δεν με ξεγέλασε ο κ. Τσίπρας. Είμαι από πολύ μικρός στο πεζοδρόμιο για να με ξεγελάσουν άνθρωποι που οι μόνες τους παραστάσεις μέχρι τα 30 τους ήταν οι τοίχοι των κομματικών γραφείων». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης