Θεοχαρόπουλος: Έγινε το πρώτο βήμα για τη σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας

Θεοχαρόπουλος: Έγινε το πρώτο βήμα για τη σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας

Η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα - Η πραγματική οικονομία είναι σε «άθλια» κατάσταση - Τα προβλήματα της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας της ελληνικής οικογένειας είναι οξυμένα

Θεοχαρόπουλος: Έγινε το πρώτο βήμα για τη σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας
«Εμείς, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Κινήσεις Πολιτών, αποδείξαμε έμπρακτα ότι οι συνεργασίες είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μας επιβράβευσαν», επεσήμανε σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα ενθαρρυντικό για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ευχαρίστησε τους πολίτες.

«Δεσμευόμαστε ότι την μεγάλη υπόθεση της ανασυγκρότησης του δημοκρατικού σοσιαλισμού θα την συνεχίσουμε», παρατήρησε. «Εμείς κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη γίνεται η αφετηρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου, της κεντροαριστεράς της λογικής και της ευθύνης.  Η ΔΗΜΑΡ είναι παρούσα στο πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας», συμπλήρωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Παράλληλα, συνεχάρη τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο τόνισε ότι τα προβλήματα της χώρας είναι πολυσύνθετα και απαιτούν εθνική συνεννόηση και συνεργασίες.
Κλείσιμο

Όπως τόνισε, η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα, ενώ σημείωσε ότι η πραγματική οικονομία είναι σε «άθλια» κατάσταση, ενώ τα προβλήματα της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας της ελληνικής οικογένειας είναι οξυμένα. «Ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης είναι απαραίτητο για να υπερβεί η χώρα την  κρίση», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας με εντατικό ρυθμό», κατέληξε στη δήλωσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης