
Δεν λεω, ο κος Τσιπρας εχει κανει τεραστιες μακακιες, αλλα οχι κι αυτο ρε Θεμο... Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε τι εννοει? Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβει εστω και η μεση αμοιβαδα οτι εννοει τα συνορα σαν χωρο προσβασης, σαν σημειο ελεγχου, σαν ΜΠΑΡΑ ρε αδερφε, και οχι σαν γεωπολιτικο ορισμο?
Κι'ομως !!Αυτος ο ασχετος μας ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΕΕΕΕ !!!!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Θελει πασει θυσια να μας καταργησει σαν Εθνος ! Είναι ο,τι χειροτερο υπαρχει στην πολιτικη σκηνη αυτου του τοπου ! Ξυπνηστε ολοι στις 20/09/2015 , και πεταξτε τον εξω τον κρετινο !
Οι ηλίθιοι πού νομίζουν ότι στήν θάλασσα δέν υπάρχουν σύνορα, πειδή είναι μέσα στό νερό, άς μάς απαντήσουν: στό νερό στό μέσον το Έβρου υπάρχουν σύνορα;
@ tsunami09/09/201512:22 ............ Mάθε μιας και οσοι διατυπώνουν τα οπως εχουν τα πράγματα για εσένα ειναι ηλίθιοι, μάθε λοιπόν εσύ ο πανέξυπνος και οποιοι αλλοι με το ιδιο σκεπτικό σου, ότι άλλο ανοικτή θάλασσα, άλλο ποταμός, άλλο λίμνες. Στα ποτάμια ας είναι και μέσα στο νερό είναι ξεκαθαρισμένο μπορεί και στο μέσον και οπου αλλού να υπάρχουν σύνορα. .. Το ιδιο και στις λίμνες. Οι λίμνες αν τις νέμονται διαφορετικά κράτη υπάρχουν και εκει χαραγμένα σύνορα. Και όχι κατ ανάγκη σε ισομοιρία η λίμνη. Δες στον χάρτη την λίμνη Κερκίνη και την Δοϊράνη πόσο ελάχιστο έχουμε εμείς και πόσο η πολύ εκτασή τους που ανήκει τα Σκόπια. .... Και οι θάλασσες εχουν μόνο χωρικά ύδατα, και την ΑΟΖ που θεωρείται ειδικό καθεστώς. ..... Και εάν ανοίξεις και έναν επίσημο χάρτη βρές μου ένα οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη που κάποιο κράτος να έχει χαραγμένα μέσα στην θάλασσά σύνορα. ..... Και οπου επι γής υπάρχουν μπερδέματα και αλληλο διεκδικήσεις καμμια χώρα σε επίσημους της χάρτες δεν χαράσει ότι της ανήκουν , αλλά δίδει μόνο notam στον ΙΜΟ χαρακτηρίζοντας την περιοχή Reclaimed areas.
Μπέρδεψε τους ανθρώπους με τα ψάρια. Ένα λάθος έκανε το παιδί, συγχωρέστε το. Τώρα άρχισε να μιλάει.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΞΗ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΕΞΙΑ! ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.... ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
Σαν ποσα χρονια τον στηριζες ρε καραγκοζη,πανω απο 40 ? αντε ψηφισε οτι ξερεις να ψηφιζεις τοσα χρονια κι ασε μας εμας να τον ψηφιζουμε
οικονομέας, αυτιάς, οι εκατομμυριούχοι "μεγαλοδημοσιογραφοι" που κυβερνούν το ελλάντα έχουν ήδη κλείσει θέση στα "κλιματιζόμενα στάδια" του Κατάρ για να απολαύσουν "μπαλίτσα" στο μουντιάλ του Κατάρ που θα στοιχίσει άγνωστο πόσα δίς ευρώ. το Κατάρ στην συνέχεια θα "δωρίσει" τα συναρμολογούμενα, κλιματιζόμενα γήπεδα σε "φτωχές χώρες". την ίδια στιγμή στην σαουδική αραβία οι βρύσες και τα χερούλια είναι από χρυσάφι. Κατάρ και Σαουδική Αραβία είναι οι βασικοί οργανωτές χρηματοδότες των χασάπηδων του ΙΣΙΣ. Μίλα και εσύ στον καμπουράκη - θα σου βρει την άκρη για να δεις και εσύ "μπαλίτσα" στο κλιματιζόμενο γήπεδο του Κατάρ σε θερμοκρασία 50 βαθμών κελσίου.
αλλο να κρινης μια κουβεντα υποψηφιου κυβερνητη κι αλλο να ζης τις επιπτωσεις της πολιτικης τετοιων κυβερνητων!!! εμεις εδω που γεννηθηκαμε στα ακριτικα νησια εχουμε μαθει πια το πως μας βλεπει η μαμα ελλαδα και δεν διαμαρτυρομαστε!!! απλα μετραμε τα τουρκικα περιπολικα σκαφη που πλεουν στα χωρικα μας υδατα και τα αεροπλανα που πετανε πανω απο τα νησια!!! αν δεν πιστευετε ρωτηστε τους νησιωτες τα ονοματα των πιλοτων των 9.00 η των 17.00!!! ρωτηστε τους για την ωρα και το ονομα των περιπολικων της τουρκικης ακτοφυλακης και τα ονοματα των πληρωματων!!! διαπιστωνουμε μεχρι στιγμης οτι ανηκουμε στην μαμα ελλαδα για να καταθετουμε τον χοντρο οβολο μας στην αναπτυξη των μεγαλων αστικων κεντρων εναντι της ελλειψης υποδομων δασκαλων και γιατρων σε μας!!! καθε μερα αυτες οι πολιτικες των φωτισμενων κυβερνητων μας υποβαλλουν στην διαδικασια της διαπιστωσης της συνεχισης της ελληνικης Κ Α Τ Ο Χ Η Σ στα νησια η μηπως μας εχει πουληση αλλου σε αλλο κρατος που θα πλειοψηφουσε προκειμενου να βγη απο τον λαβυρινθο του χρεους και να της μεινη και κατι στο ταμειο!!! το περιεργο με μας ειναι οτι θα παμε παλι στην καλπη κι ο θεος βοηθος!!!σε ποιον ομως θα φωναξω υπο τυπον κραυγης Ε Ι Μ Α Ι Κ Ι Ε Γ Ω Ε Λ Λ Η Ν Α Σ Ρ Ε Ε Ε Ε !!!!