Σακελλαρίδης: Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σακελλαρίδης: Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπογράμμισε ότι «δεν θα αποδεχθούμε ούτε εγώ προσωπικά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ πως η ελπίδα θάφτηκε με τις εξελίξεις των επτά μηνών»

Σακελλαρίδης: Δεν σκέφτηκα ποτέ να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από το κόμμα καθώς όπως υπογράμμισε «υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν, πολλές μάχες να δοθούν και να κερδηθούν». 

Ο κύριος Σακελλαρίδης υπογράμμισε επίσης «δεν θα αποδεχθούμε ούτε εγώ προσωπικά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ πως η ελπίδα θάφτηκε με τις εξελίξεις των επτά μηνών. Αλλά τελικώς κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να εφαρμόσουμε έστω και ένα μικρό κομμάτι του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Ως κυβέρνηση περάσαμε μία σειρά από νόμους οι οποίοι μάλιστα στην αρχή δεν είχαν και την αποδοχή και των δανειστών. Το μέτρο των 100 δόσεων αλλά και οι ρυθμίσεις για την ανθρωπιστική κρίση είναι κάποια από αυτά. Γνωρίζαμε πως θα ήταν αδύνατο να εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα μέσα σε μόλις έξι ή επτά μήνες». 

«Νοιώθω πόνο για τη μη διατήρηση της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε σχέδιο διάσπασης από την πλευρά του πρωθυπουργού, άλλωστε αυτό θα μπορούσε να το είχε πράξει χωρίς να μπει σε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους» σημείωσε τέλος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί σε δηλώσει που έκανε νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης