Στη Λαϊκή Ενότητα προσχώρησαν οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Στη Λαϊκή Ενότητα προσχώρησαν οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Περί τα 25 άτομα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, σε ξενοδοχείο, για ανταλλαγή απόψεων και καθορισμό της εκλογικής στάσης τους

Στη Λαϊκή Ενότητα προσχώρησαν οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ Χίου
Την προσχώρησή τους στο μετωπικό σχήμα «Λαϊκή Ενότητα», υπό τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη συμφώνησαν οι αποχωρήσαντες από την τοπική οργάνωση Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι και θα οριστικοποιήσουν με κείμενο διακήρυξης την επιλογή τους.

Ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση παραιτηθέντων μελών της νομαρχιακής επιτροπής Χίου και άλλων πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, περί τα 25 άτομα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο «Διάνα», για ανταλλαγή απόψεων και καθορισμό της εκλογικής στάσης τους.

Η κοινή συνισταμένη, καθότι υπήρξαν διαφορές και κυρίως αντιρρήσεις και προβληματισμοί σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα και τις θέσεις σε κύρια ζητήματα της πολιτικής, βρέθηκε στην συμμετοχή τους στην «Λαϊκή Ενότητα» στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Κλείσιμο
Για τον συντονισμό της περαιτέρω δραστηριότητάς τους, όπως αναφέρει το astraparis, συγκροτήθηκε μία τριμελής πολιτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Αλέκο Γαϊτάνο, Μιχάλη Σφυράκη και Τέλη Τύμπα, ενώ θα δημιουργηθεί και μία διευρυμένη επιτροπή, που θα διαχειρισθεί κυρίως τα εκλογικά ζητήματα.

Η πολιτική επιτροπή θα δώσει συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τρίτης, 1η Σεπτεμβρίου 2015, όπου και θα παρουσιάσει αναλυτικά τις θέσεις της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης