Σφαγή στη ΔΗΜΑΡ: ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Κουβέλης, ΠΑΣΟΚ ο Θεοχαρόπουλος

Σφαγή στη ΔΗΜΑΡ: ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Κουβέλης, ΠΑΣΟΚ ο Θεοχαρόπουλος

Η διαφωνία των δύο αναμένεται να τεθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς μεθαύριο Σάββατο

Σφαγή στη ΔΗΜΑΡ: ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Κουβέλης, ΠΑΣΟΚ ο Θεοχαρόπουλος
Διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορούν να φτάσουν ακόμα και στην σύγκλιση Διαρκούς Συνεδρίου εκφράζονται στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεσπάσει άτυπος πόλεμος ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη και στον διάδοχό του Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ο κ. Κουβέλης είναι υπέρ της άποψης ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα πρέπει να συνταχθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεργάτες του σημειώνουν πως από τη στιγμή που αποχώρησε η Αριστερή Πλατφόρμα και αποσαφηνίστηκε ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποια αμφιβολία για το ενδεχόμενο συμπόρευσης με την Κουμουνδούρου. Όπως σημειώνουν συνομιλητές του, εκτιμάται πως η βάση της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται προς αυτή την πλευρά.

Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος του κόμματος, εχει βάλει τη Δημοκρατική Αριστερά σε τροχιά σύμπλευσης με το ΠΑΣΟΚ. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει ακόμα και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ως επικεφαλής.

Η διαφωνία των δύο αναμένεται να τεθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς μεθαύριο Σάββατο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης