Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ: Δεν υπάρχει καμία επαφή με την κυβέρνηση - Τους καλούμε σε διάλογο

Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ: Δεν υπάρχει καμία επαφή με την κυβέρνηση - Τους καλούμε σε διάλογο

«Εάν γίνει το πρώτο βήμα, πιστεύω ότι θα βρούμε ισοδύναμα» υπογραμμίζει ο Τζανέτος Καραμίχας

Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ: Δεν υπάρχει καμία επαφή με την κυβέρνηση - Τους καλούμε σε διάλογο
Καλώντας την κυβέρνηση σε διάλογο, ο οποίος δεν υπάρχει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον Flash 96,0 fm ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτος Καραμίχας, αναφέρθηκε στο επικείμενο σχέδιο νόμου για τις ρυθμίσεις στην φορολογία των αγροτών, που αναμένεται να έρθει στην Βουλή τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. 

«Βάσει των όσων επίσημα ανακοινώθηκαν μετά την Σύνοδο Κορυφής, το αγροτικό εισόδημα εξαθλιώνεται πέρα για πέρα και δεν θα ξεπερνά τα 2.000 με 3.000 ευρώ για κάθε αγρότη ετησίως», εκτίμησε ο κ. Καραμίχας και συνέχισε:

«Η αγροτική οικονομία είναι μια από τις δύο - τρεις γαλακτοφόρες αγελάδες της χώρας μας, άμα τις σκοτώσεις και στην προκειμένη περίπτωση αυτή την αγελάδα που λέγεται γεωργία, δεν θα μείνει τίποτα πια για τον Έλληνα. Πρέπει αλλού να αναζητηθούν τα μέτρα προκειμένου να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε σαν χώρα αυτή την συμφωνία», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και αποκάλυψε:

«Θα 'θελα να γνωρίζουν οι ακροατές σας ότι πέραν από την εθιμοτυπική συνάντηση που έγινε μία φορά, αφότου ανέλαβε η καινούργια κυβέρνηση, έκτοτε δεν υπάρχει καμία επαφή με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Και όχι μόνο, κάθε μέρα κάνει και μια εχθρική πράξη και εις βάρος των αγροτών και εις βάρος των συνεταιρισμών και εις βάρος της ΠΑΣΕΓΕΣ», για να συνεχίσει:

«Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, που όπως σας είπα, δεν υπάρχει. Επιχείρησα αρκετές φορές να επικοινωνήσω με τον αναπληρωτή υπουργό Aγροτικής Aνάπτυξης, ούτε στο τηλέφωνο ανταποκρίθηκε ούτε σε συνάντηση που ζήτησα. Και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι συζητάνε εσωτερικά, όχι με τους θεσμούς, συζητάνε εσωτερικά με τα δικά τους κομματικά στελέχη. Αυτό που τους λέμε, εάν πραγματικά το εννοoύν, πρώτα απ' όλα να γίνει διάλογος, να ανοίξει μια συζήτηση, να δούμε και τα δικά τους στοιχεία. Εάν γίνει αυτό το πρώτο βήμα και δούμε ότι συμπίπτουμε, εγώ πιστεύω ότι θα βρούμε ενδεχομένως ισοδύναμα».
Κλείσιμο

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο e-volos.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης