Όλγα Γεροβασίλη: Οι στιγμές είναι δύσκολες - Η δουλειά μας θα μετρηθεί

Όλγα Γεροβασίλη: Οι στιγμές είναι δύσκολες - Η δουλειά μας θα μετρηθεί

Είναι ώρα να αντιστρέψουμε την αίσθηση των ανθρώπων να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος

Όλγα Γεροβασίλη: Οι στιγμές είναι δύσκολες - Η δουλειά μας θα μετρηθεί
Είναι ώρα να αντιστρέψουμε την αίσθηση των ανθρώπων να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, λίγο πριν την ορκωμοσία της. 

«Οι στιγμές είναι δύσκολες. Η δουλειά μας θα μετρηθεί», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, προσερχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Είναι κρίσιμη περίοδος για τη χώρα, γι’ αυτό τα λόγια είναι φτωχά αυτόν τον καιρό, ανέφερε η κυρία Γεροβασίλη, επαναλαμβάνοντας ότι η δουλειά της κυβέρνησης είναι μετρήσιμη στο αποτέλεσμα.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει πλήρη συναίσθηση της «κακής συμφωνίας με δύσκολα μέτρα», προσθέτοντας, «το μεγάλο στοίχημα είναι τα αντιρροπιστικά μέτρα, προκειμένου να υποστηριχθούν τα μεσαία και χαμηλότερα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα».

Παράλληλα είπε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την διάρκεια της κυβέρνησης, καθώς αυτό θα φανεί δεδομένου ότι «οι συνθήκες διαμορφώνονται κάθε μέρα, ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός και τα δεδομένα πολλά και από την εξέλιξή τους θα φανεί».

Ερωτηθείσα για το αν ανέμενε να αναλάβει αυτή τη θέση από τον πρωθυπουργό, απάντησε «Αν πω ναι θα πω ψέμματα».  




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης