Τηλεφώνημα Θεοδωράκη-Γκάμπριελ για το ελληνικό πακέτο μέτρων

Τηλεφώνημα Θεοδωράκη-Γκάμπριελ για το ελληνικό πακέτο μέτρων

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε από τον Αντικαγκελάριο να κάνει ό,τι μπορεί για να ψηφιστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειoψηφία η συμφωνία από τη γερμανική Βουλή και εκείνος τον διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει κανένα θέμα

Τηλεφώνημα Θεοδωράκη-Γκάμπριελ για το ελληνικό πακέτο μέτρων
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Αντικαγκελάριο της Γερμανίας Σίγκμαρ Γκάμπριελ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ενημέρωσε τον κ. Γκάμπριελ για την ευρεία πλειοψηφία των 229 ψήφων που απέσπασε η πρόταση Τσίπρα στην ελληνική Βουλή και ζήτησε από τον Αντικαγκελάριο να κάνει ό,τι μπορεί για να ψηφιστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή πλειoψηφία η Συμφωνία ​για την Ελλάδα από τη γερμανική Βουλή.

Ο αντικαγκελάριος τον διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει κανένα θέμα και οι Γερμανοί βουλευτές με μεγάλη πλειοψηφία αναμένεται να εγκρίνουν το σχέδιο βοήθειας προς τη χώρα μας.

Του είπε ακόμη πως οι σοσιαλδημοκράτες καταβάλουν συνεχείς προσπάθειες για να μην κινδυνεύσει ξανά η Ελλάδα με έξοδο από την ευρωζώνη κάτι που επιθυμούν κύκλοι και στη Γερμανία αλλά και στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης