Όψιμος οπαδός του Τσίπρα ο Νίκος Νικολόπουλος;

Όψιμος οπαδός του Τσίπρα ο Νίκος Νικολόπουλος;

Αντίθετα με τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής Αχαΐας υποδέχεται με... παιάνες κάθε κίνηση του πρωθυπουργού

Όψιμος οπαδός του Τσίπρα ο Νίκος Νικολόπουλος;
Έναν ένθερμο υποστηρικτή των (οιωνδήποτε) επιλογών του απέκτησε εσχάτως ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πιο διακεκριμένος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Νίκος Νικολόπουλος, υποδέχεται στο twiter με... παιάνες κάθε κίνηση του πρωθυπουργού.

Την ίδια στιγμή που ο αρχηγός του, κ. Πάνος Καμμένος, κραύγαζε «ΩΣ ΕΔΩ» και έβραζε από γινάτι για τη διαφαινόμενη ενδοτική στάση του κ. Τσίπρα κατά τη μαραθώνια δοκιμασία της τελικής διαπραγμάτευσης, ο κ. Νικολόπουλος υιοθέτησε μια ελαφρώς διαφορετική στάση, με tweets όπως «η πολύωρη μάχη των Βρυξελλών είχε αίσια έκβαση για την Ελλάδα! Ο Αλεξης Τσίπρας είπε: 'Η Ελλάδα στάθηκε όρθια και θα συνεχίσει να παλεύει!'», «Από την εθνική συνεννόηση στην εθνική εμπιστοσύνη!», «Εγγυήσεις του πρωθυπουργού για την αποκατάσταση του αισθήματος κοινωνικής δικαιοσύνης!», «Με τον Τσίπρα σε ναρκοπέδιο που το γέμισαν με νάρκες οι καναλάρχες και οι πρόθυμοι, ο μόνος πυλώνας αντίστασης στη διαπλοκή, απέμεινε ο ΛΑΟΣ!» κ.λπ.

Σημειωτέον ότι ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, βουλευτής Αχαΐας, πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ.ά., με κάθε ευκαιρία, δηλώνει δημόσια ότι είναι «αληθινός Νεοδημοκράτης».

Ωστόσο, εάν ως προς τον ακριβή ιδεολογικό του προσανατολισμό υπάρχει μια κάποια σύγχυση, τουλάχιστον φαίνεται ότι στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα βρήκε τον αληθινό του ηγέτη.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης