Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή

«Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το θεσμικό της ρόλο για να μην πάρει απόφαση η Βουλή» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην εμμονή της Προέδρου της Βουλής να καθυστερήσει τη συζήτηση στη Βουλή - «Να παραιτηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι διαφώνησαν»

Φίλης: Η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή
Επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε μέσω του Ant1 ο Νίκος Φίλης, λέγοντας ότι η Πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το θεσμικό της ρόλο για να μην πάρει απόφαση η Βουλή και πως «συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή».

Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε το γάντι στους διαφωνούντες βουλευτές και υπουργούς. Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης ζήτησε να παραιτηθούν όσοι διαφώνησαν με τη γραμμή που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες και διαφοροποιήθηκαν στην ψηφοφορία στη Βουλή τα ξημερώματα του Σαββάτου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ αν διαφωνούσα θα είχα παραιτηθεί και θα παρέδιδα την έδρα».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Φίλης χαρακτήρισε εξωφρενικές τις απαιτήσεις κάποιων εταίρων για αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα, δήθεν για να ισχυροποιήσει την αξιοπιστία της, απαίτηση που ισοδυναμεί σύμφωνα με τον κ. Φίλη με πραξικόπημα.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης