Κοινοτικές πηγές: Με τον Γιούνκερ θα συναντηθούν οι απεσταλμένοι Τσίπρα

Κοινοτικές πηγές: Με τον Γιούνκερ θα συναντηθούν οι απεσταλμένοι Τσίπρα

Η σημερινή συνάντηση δεν υποκαθιστά τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, λένε πηγές από την Κομισιόν και προσθέτουν ότι στις διαπραγματεύσεις πιθανότατα θα είναι παρόν και στέλεχος της ΕΚΤ

Κοινοτικές πηγές: Με τον Γιούνκερ θα συναντηθούν οι απεσταλμένοι Τσίπρα
Με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα συναντηθούν οι απεσταλμένοι υπουργοί του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ το βράδυ της Παρασκευής, επικαλούμενη κοινοτικές πηγές. 

Οι ίδιες πηγές, επισημαίνουν ότι η σημερινή θα είναι μια συνάντηση προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά πως δεν υποκαθιστά τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με πηγές από την Κομισιόν, πιθανότατα θα είναι παρόν και στέλεχος της ΕΚΤ.

Όπως συμφωνήθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Γιούνκερ το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Κομισιόν επικοινώνησε με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ ώστε εκπρόσωποί τους να είναι παρόντες στην συνάντηση. Προς το παρόν από το Ταμείο, που έχει αποσύρει την αποστολή του από τις Βρυξέλλες, δεν έχει ανακοινωθεί εάν θα επιστρέψει εκπρόσωπός του στην έδρα της ΕΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης