ΝΔ: «Ας ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Τόσκας» για την πτήση με το ελικόπτερο

ΝΔ: «Ας ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Τόσκας» για την πτήση με το ελικόπτερο

«Η απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Τόσκα σχετικά με τη χρήση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ είναι δυστυχώς χειρότερη της ίδιας του της πράξης» - «Ας αφήσει στην άκρη την γνωστή τακτική της κατασκευής φανταστικών εχθρών»

ΝΔ: «Ας ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Τόσκας» για την πτήση με το ελικόπτερο
Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη καλεί τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Τόσκα, η ΝΔ, ο οποίος όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα πήρε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να πάει στο Αίγιο αντί να χρησιμοποιήσει το υπουργικό του αυτοκίνητο! (διαβάστε σχετικά εδώ


«Το μοναδικό ελικόπτερο του ΕΚΑΒ δεν διατίθεται για την μεταφορά των Υπουργών» σχολιάζει ο Υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης, απαντώντας στις δηλώσεις του ΥΦΕΘΑ.

Κλείσιμο
«Η απάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Τόσκα σχετικά με τη χρήση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ είναι δυστυχώς χειρότερη της ίδιας του της πράξης. 

Είναι λυπηρό ότι ακόμη και τώρα αδυνατεί να καταλάβει, ότι το μοναδικό ελικόπτερο του ΕΚΑΒ δεν διατίθεται για την μεταφορά των Υπουργών, αλλά για να μεταφέρει ασθενείς. 

Ας αφήσει στην άκρη την γνωστή τακτική της κατασκευής φανταστικών εχθρών και έστω και αυτή τη στιγμή ας ζητήσει δημόσια συγγνώμη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης