Σταύρος: Η κυβέρνηση συμφώνησε με τους προηγούμενους μόνο στην προμήθεια των αεροπλάνων

Σταύρος: Η κυβέρνηση συμφώνησε με τους προηγούμενους μόνο στην προμήθεια των αεροπλάνων

Με το καλημέρα χωρίς διαγωνισμό, εν μια νυκτί έδωσε 500 εκατ. σε παλαιά όπλα (P-3Β Orion) - Mε προσωπική επίθεση στον Θεοδωράκη απαντά ο Καμμένος

Σταύρος: Η κυβέρνηση συμφώνησε με τους προηγούμενους μόνο στην προμήθεια των αεροπλάνων
Μύδρους κατά της κυβέρνησης για την απόφαση του ΚΥΣΕΑ -ύστερα από πρόταση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου- να διαθέσει 500 εκατ. δολάρια για την αναβάθμιση αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αυτή η κυβέρνηση που δεν δέχεται τίποτα από όσα έκαναν οι προηγούμενοι, σεβάστηκε μόνο την πολεμική προμήθεια» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε επικαλούμενος τους ισχυρισμούς Νικολούδη ότι «τα όπλα πηγαίνουν μαζί με μίζες».

Κλείσιμο
Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού η κυβέρνηση βάζει θέματα που δεν είναι προτεραιότητες για τη χώρα. «Με το καλημέρα, χωρίς διαγωνισμό, ενα μια νυκτί και χωρίς να ενημερωθεί κανείς έδωσε 500 εκατ. δολάρια σε παλαιά όπλα» συμπλήρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.



«Η κυβέρνηση ζει σε έναν πανικό και αντί να ασχοληθεί με τις πραγματικές προτεραιότητες δίνει 500 εκατ. σε πολεμικές δαπάνες» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε ότι τον Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επιβολή νέων φόρων σε όλους αφού, όπως είπε, «λεφτά δεν υπάρχουν».

Ερωτηθείς για την απόρριψη της πρότασης που του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για να πάρει ένα ή δύο υπουργεία στην κυβέρνηση ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: Θα άλλαζε τίποτα αν είχα πάρει ένα υπουργέιο σε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι να κάνει με την οικονομία, με τους μετανάστες, με τους αντεξουσιαστές;».

Όσον αφορά το θέμα των καταλήψεων ο Σταύρος Θεοδωράκης ανάφερε ότι «ο Πανούσης δηλώνει ότι κάποιοςς τον εμποδίζει να λύσει το θέμα με τις καταλήψεις. Προφανώς τον εμποδίζει ο κύριος Βούτσης».  

«Κάρφωσε», δε, την κυβέρνηση ότι «έχει μια γραμμή: μην κάνετε τίποτα. Για τους μετανάστες μην κάνετε τίποτα, για την οικονομική κρίση αφήστε τους έξω να κουραστούν».

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή απάντησε στον Σταύρο Θεοδωράκη πως «αν αναρωτιέται ο κύριος Θεοδωράκης μπορεί να έρθει στο ΥΕΘΑ να του πούμε τι σημαίνει διακρατική συμφωνία. Φαίνεται ότι κάποιοι που τους χαλάσαμε τις μπίζνες των πρώην αφεντικών τους με τα εξοπλιστικά άρχισαν να στεναχωριούνται. Στις δακρατικές συμφωνίες δεν υπάροχυν ούτε μεσάζοντες ούτε μίζες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης