To tweet του Τσίπρα από το Βερολίνο: Η συγκέντρωση αλληλεγγύης μας γέμισε δύναμη

To tweet του Τσίπρα από το Βερολίνο: Η συγκέντρωση αλληλεγγύης μας γέμισε δύναμη

Η εκδήλωση συμπαράστασης οργανώθηκε από το αριστερό κόμμα Die Linke και πραγματοποιήθηκε ενώ αναμένονταν η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην Καγκελαρία

To tweet του Τσίπρα από το Βερολίνο: Η συγκέντρωση αλληλεγγύης μας γέμισε δύναμη
Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης και της Ελλάδας εκατοντάδες διαδηλωτές, έξω από την Καγκελαρία στο Βερολίνο, το απόγευμα της Δευτέρας, ανάρτησε στους λογαριασμούς του στο Twitter και στο Facebook o Αλέξης Τσίπρας.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την Άνγκελα Μέρκελ, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες, σχολιάζοντας: «Στο Βερολίνο συναντηθήκαμε με την κ. Μέρκελ» και τονίζοντας πως «η συγκέντρωση αλληλεγγύης Ελλήνων και Γερμανών μας γέμισε δύναμη».

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση συμπαράστασης οργανώθηκε από το αριστερό κόμμα Die Linke και πραγματοποιήθηκε ενώ αναμένονταν η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα, είχαν αναρτήσει πανό και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ακόμη και όταν ο κ. Τσίπρας και η κ. Μέρκελ επιθεωρούσαν το τιμητικό άγημα.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας, φθάνοντας με τη συνοδεία του, πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο και χαιρέτισε από κοντά τους διαδηλωτές.

Το tweet του κ. Τσίπρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης