«Με τον Τσίπρα θα συναντηθώ...ίσως και να συζητήσουμε» η νέα ειρωνία Μέρκελ

«Με τον Τσίπρα θα συναντηθώ...ίσως και να συζητήσουμε» η νέα ειρωνία Μέρκελ

Θα μιλήσουμε και ίσως να συζητήσουμε, είπε ειρωνικά η Καγκελάριος, προκαλώντας τα γέλια στην Γερμανική Βουλή σήμερα το πρωί

«Με τον Τσίπρα θα συναντηθώ...ίσως και να συζητήσουμε» η νέα ειρωνία Μέρκελ
Με ομιλία της στη γερμανική Βουλή, λίγες ώρες πριν την Σύνοδο των Βρυξελλών, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε στην Ελλάδα με απαξιωτικό για μια ακόμα φορά τρόπο, πετώντας «καρφιά» και ειρωνίες.

«Προσκάλεσα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα στο Βερολίνο και ανυπομονώ για την επίσκεψή του» είπε απευθυνόμενη στους βουλευτές η κυρία Μέρκελ. «Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε λεπτομερώς ο ένας με τον άλλο και ίσως να συζητήσουμε», συνέχισε με ειρωνικό ύφος, προκαλώντας γέλια και χειροκροτήματα στην αίθουσα του κοινοβουλίου! 

Σε μια χαρακτηριστική κίνηση μάλιστα στο σημείο αυτό, η κυρία Μέρκελ ακούγοντας τα γέλια των συναδέλφων της βουλευτών, σήκωσε τα χέρια και τους ώμους ψηλά, σε μια κίνηση «παράδοσης» ή και «απελπισίας» προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Κλείσιμο


«Είναι φυσικά εντελώς σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να περιμένει μια λύση για τα προβλήματα της Ελλάδας απόψε στις Βρυξέλλες ή το βράδυ της Δευτέρας. Μια λύση για τα προβλήματα μπορεί να υπάρξει μόνο στη βάση αυτών που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup. Καμία συνάντηση σε μικρό κύκλο δεν μπορεί και δεν θα αντικαταστήσει την συμφωνία στο Eurogroup με την πρόταση των θεσμών, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ», ανέφερε ακόμα η Γερμανίδα Καγκελάριος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης