Λυκούδης για Παπαδημούλη: Ταράχθηκαν οι γνωστοί κομπλεξικοί και ζηλόφθονοι

Λυκούδης για Παπαδημούλη: Ταράχθηκαν οι γνωστοί κομπλεξικοί και ζηλόφθονοι

«Θα μπορούσα να απαντήσω με προσωπικές αναφορές για τον ίδιο που θα τον έκαναν να μην μπορεί να σταθεί, αλλά ας τον αφήσουμε στον κόσμο του», απάντησε

Λυκούδης για Παπαδημούλη: Ταράχθηκαν οι γνωστοί κομπλεξικοί και ζηλόφθονοι
Σκληρή απάντηση έδωσε στον Δημήτρη Παπαδημούλη ο επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών, Σπύρος Λυκούδης, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχτηκε για την συνεργασία του με το Ποτάμι.

Αφού χαρακτήρισε κομπλεξικούς και ζηλόφθονους όσους του επιτέθηκαν για την απόφασή του, απείλησε ότι αν μιλούσε για τον Παπαδημούλη δεν θα ήξερε που να σταθεί.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ήταν βέβαιο πως η συμπόρευσή μου με το Ποτάμι θα προκαλούσε σε πολλούς ταραχή και εκνευρισμό. Ιδιαίτερα στους γνωστούς κομπλεξικούς και ζηλόφθονους.

Κλείσιμο
Στην απρόκλητη προσωπική επίθεση εναντίον μου του Δημήτρη Παπαδημούλη, θα μπορούσα να απαντήσω με προσωπικές αναφορές για τον ίδιο που θα τον έκαναν – και το ξέρει – να μην μπορεί να σταθεί. Δεν θα το κάνω. Η πολιτική ζωή του τόπου ασφυκτιά.

Ας την υπερασπίσουμε με πολιτισμένο διάλογο οι υπόλοιποι και ας αφήσουμε τον Παπαδημούλη στον δικό του κόσμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης