Μηταράκης και Γεωργιάδης στον Εισαγγελέα για την υπόθεση Σούκουρης - gate

Μηταράκης και Γεωργιάδης στον Εισαγγελέα για την υπόθεση Σούκουρης - gate

«Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να πάρουμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα και να μην περιμένουμε άλλο», λένε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Μηταράκης και Γεωργιάδης στον Εισαγγελέα για την υπόθεση Σούκουρης - gate
Σε πόλεμο μηνύσεων εξελίσσεται το γαϊτανάκι καταγγελιών που άνοιξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περι απόπειρας εξαγοράς τους ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Το μεσημέρι της Τρίτης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατευθύνθηκαν στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλου που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να καταθέσουν την δική τους αλήθεια για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να υποβάλλουν και μήνυση κατά της κυρία Σταυρούλας Ξουλίδου. Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ «αποκάλυψε» ότι ο κ. Γιώργος Σούκουρης – ο άνθρωπος που επιχείρησε να την δωροδοκήσει μέσω facebook – ήταν συνεργάτης των Μηταράκη και Γεωργιάδη.
 
«Θεωρήσαμε ότι έπρεπε να πάρουμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα και να μην περιμένουμε άλλο. Ο κ. Καμμένος και η κ. Ξουλίδου έχουν ευθύνη για το ότι ενέπλεξαν στην υπόθεση τα ονόματά μας χωρίς κανένα στοιχείο. Επιφυλασσόμαστε να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψή μας με κάθε νόμιμο μέσο.  Σε αυτή την ιστορία δεν είμαστε αμυνόμενοι αλλά επιτιθέμενοι» φέρονται να λένε οι δύο θιγόμενοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης