Την Παρασκευή η ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Την Παρασκευή η ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Το αίτημα υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ - Αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση βουλευτών των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης που εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τις ενέργειες του ΥΠΟΙΚ

Την Παρασκευή η ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για τη ρύθμιση των 100 δόσεων
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τελικά η ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά τις αλλαγές στην αρχική ρύθμιση για τις 100 δόσεις μετά την άτακτη υποχώρηση του υπουργείου Οικονομικών στο ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Το αίτημα για την διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την έντονη δυσφορία που επικρατεί στις κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν αρκετοί βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις ενέργειες του υπουργείου Οικονομικών.

Να σημειωθεί ότι ήδη ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης στην Ολομέλεια ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει, ενώ αυστηρές παρατηρήσεις έκανε και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου προτίμησε να στείλει στη Βουλή την Πέμπτη τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, να υποστηρίξει τις αλλαγές, προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις της «γαλάζιας» ΚΟ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης