Θεοδωράκης: Δεν θέλω να απαντήσω για τον Λαζόπουλο

Θεοδωράκης: Δεν θέλω να απαντήσω για τον Λαζόπουλο

Η ερώτηση για τη δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι «μου μοιάζει πιο χαζός και από τον Γιωργάκη» ήταν η μοναδική που δεν απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Δεν θέλω να απαντήσω για τον Λαζόπουλο
Καμία απάντηση δεν έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης όταν ερωτήθηκε να σχολιάσει την ατάκα για το πρόσωπό του από τον Λάκη Λαζόπουλο ότι «μου μοιάζει πιο χαζός και από τον Γιωργάκη».

«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση» ήταν το μοναδικό που είπε ο κ. Θεοδωράκης όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Κουβαρά στο ACTION 24 αν τον ενοχλούν τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί.

Όσον αφορά τις συναντήσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι προφανώς θα γίνουν κάποια στιγμή προσθέτοντας ότι ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος «δεν είναι εχθροί μου» παρά την ένταση που δημιουργήθηκε μετά την ακύρωση της συνάντησής του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ένα από τα δύο κόμματα αυτά ο επικεφαλής τουτ Ποταμιού είπε ότι «ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να είναι εταίρος και των δύο και γι' αυτό δημιουργηθήκαμε».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το Ποτάμι δεν θα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που δεν θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις.

Εκτίμησε ότι η παρούσα Βουλή πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας που να μην είναι, όμως, ένας συνταξιούχος πολιτικός αν και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση τελικά δεν θα βρει τους απαραίτητους 180 βουλευτές.

Όταν ρωτήθηκε τέλος αν το Ποτάμι θα επηρεάσει τους βουλευτές που συζητούν μαζί του όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος ή ο Γρηγόρης Ψαριανός σχετικά με το θέμα της εκλογής του επόμενου Προέδρου της Δημομκρατίας, απάντησε ότι δεν θα συμβεί αυτό ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν πάνω από δύο βουλευτές που συζητάνες με το κόμμα αναφερόμενος στο όνομα της κυρίας Αικατερίνης Μάρκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης