Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος

Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος

Το αλλοτριωμένο, βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέει σε συνέντευξή της η πρώην βουλευτής και υπουργός 

Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος
«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός» αναρρωτήθηκε σε συνέντευξή της η Ελένη Κούρκουλα, πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη, η οποία δεν δίστασε επίσης να δηλώσει πως κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό 'Ακη Τσοχατζόπουλο: «Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός "Τσοχαρτζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε»;

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα λέει ακόμα πως «το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ», στη συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος», είπε και αναφέρθηκε στο «βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ» που έτρωγε από το κράτος και τώρα διεκδικεί την εξουσία, λέει ακόμα η κ. Κούρκουλα, που δηλώνει «περαστική από την πολιτική». 

Κλείσιμο
Ανάμεσα σε όσους συμφωνούν με την θέση αυτή της κ. Κούρκουλα είναι και ο κοινβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έγραψε: «Μεγάλες αλήθειες από την κ. Κούρκουλα». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης