Γεωργιάδης: Κοινή συναινέσει η επιλογή Νεράντζη

Γεωργιάδης: Κοινή συναινέσει η επιλογή Νεράντζη


«O Βορίδης επιλέχθηκε λόγω καλής ρητορικής», σημείωσε ο βουλευτής  

Γεωργιάδης:  Κοινή συναινέσει η επιλογή Νεράντζη
Νέα πυρά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης για το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπο του, ενώ προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις σχετικά με τον αποκλεισμό του από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της ΝΔ, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. 

«Η απόφαση να αναλάβει ο Τάσος Νεράντζης, λόγω παλαιότης, ήταν κοινή συναινέσει», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Βήματος» ο βουλευτής. 

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας την επιλογή του Μάκη Βορίδη, για την εκπροσώπηση της κυβέρνησης στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε ότι αυτό είναι θέμα επιλογής του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι ο υπ. Υγείας είναι «ο καλύτερος ρήτορας» μέσα στο κοινοβούλιο, για αυτό και τον επέλεξε. 

Παράλληλα εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή της Κουμουνδούρου  να μην συμμετέχουν βουλευτές τους σε κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις με μαζί του, όπως επίσης και να απέχουν από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όταν και θα πάρει το λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο ΣΥΡΖΙΑ ήθελε να με φιμώσει, αλλά τα κανάλια, ευτυχώς δεν πειθαρχούν, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης για να συμπληρώσει λίγο μετά, «η αξιωματική αντιπολίτευση, όταν κάποιος ενοχλεί, η αντίδρασή τους είναι να κλείνουν στόματα και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης