ΔΗΜΑΡ: Αποδοκιμάζει τη διαγραφή Ψαριανού η «Μεταρρυθμιστική Τάση»

ΔΗΜΑΡ: Αποδοκιμάζει τη διαγραφή Ψαριανού η «Μεταρρυθμιστική Τάση»

«Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, που ανοίγει νέο κύκλο εσωστρέφειας και δεν προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις για το κόμμα» τονίζεται σε ανακοίνωση

ΔΗΜΑΡ: Αποδοκιμάζει τη διαγραφή Ψαριανού η «Μεταρρυθμιστική Τάση»
Με μια αποδοκιμαστική ανακοίνωση υποδέχθηκε η «Μεταρρυθμιστική Τάση» της ΔΗΜΑΡ τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού, δίνοντας έτσι συνέχεια στους κραδασμούς στο κόμμα. 

Άλλο ένα πρόβλημα προσθέτει η «εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη» της διαγραφής του Γρηγόρη Ψαριανού από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ στο «ήδη αρκετά επιβαρυμένο εσωκομματικό πεδίο», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα, η ανακοίνωση σημειώνει πως «είναι οξύμωρο η διαγραφή αυτή να έρχεται μία μέρα μετά την αργοπορημένη προσχώρηση της ΔΗΜΑΡ στον διάλογο για την Κεντροαριστερά». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 
«Η διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ έρχεται να προσθέσει άλλο ένα πρόβλημα στο ήδη αρκετά επιβαρυμένο εσωκομματικό πεδίο. Έχοντας μάλιστα ως αφορμή την άκρως αμφιλεγόμενη επιλογή του κόμματος για δημοψήφισμα σε σχέση με τη «μικρή ΔΕΗ», επιτείνει μια εικόνα αποσύνθεσης, πανικού και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Αν και είναι γνωστή η απόσταση του Γρηγόρη Ψαριανού από τις επιλογές του κόμματος το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι οξύμωρο η διαγραφή αυτή να έρχεται μία μέρα μετά την αργοπορημένη προσχώρηση της ΔΗΜΑΡ στον διάλογο για την Κεντροαριστερά. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα που προκάλεσαν το τελευταίο διάστημα τις έντονες διαφωνίες  εκ μέρους τόσο του βουλευτή όσο και άλλων στελεχών, οδήγησαν δε στην απομάκρυνση μεγάλου ποσοστού των ψηφοφόρων του κόμματος. Η διαγραφή του συντρόφου Γρηγόρη Ψαριανού είναι εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, ανοίγει νέο κύκλο εσωστρέφειας και δεν προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις για το κόμμα. Η δε συμβολή του Γρηγόρη στο εγχείρημα ΔΗΜΑΡ ήταν και είναι γνωστή σε όλους και δεν αμαυρώνεται με διοικητικά μέτρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης