Δείτε τους Γερμανούς δημοσιογράφους που συνοδεύουν τη Μέρκελ

Δείτε τους Γερμανούς δημοσιογράφους που συνοδεύουν τη Μέρκελ

Τους παραχωρήθηκε μια αίθουσα στο ξενοδοχείο «Χίλτον» όπου αυτή την ώρα ο  κ. Σαμαράς και η Γερμανίδα Καγκελάριος συναντώνται με νέους επιχειρηματίες

Δείτε τους Γερμανούς δημοσιογράφους που συνοδεύουν τη Μέρκελ
Οκτώ δημοσιογράφοι συνοδεύουν την Άνγκελα Μέρκελ στο ταξίδι της στην Αθήνα.

Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, στους Γερμανούς δημοσιογράφους παραχωρήθηκε μια αίθουσα στο ξενοδοχείο «Χίλτον» όπου αυτή την ώρα ο ο κ. Σαμαράς και η Γερμανίδα Καγκελάριος συναντώνται με νέους επιχειρηματίες.

Κλείσιμο
Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δημοσιογράφων είναι ανταποκριτής γερμανικού πρακτορείου στην Αθήνα.

Έπειτα από τη συνάντηση με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς, οι δύο πρωθυπουργοί θα συναντηθούν με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 5:30 το απόγευμα η κυρία Μέρκελ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσημη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά και μετά θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Όσον αφορά στο που θα γευματίσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη, δεν θα είναι ούτε στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης (όπως συνέβη μετά το πρόσφατο Eurogroup), ούτε στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά σε μια ταβέρνα με ελληνικούς μεζέδες στην Πλάκα, μια λύση που επελέγη από την ίδια τη Γερμανίδα καγκελάριο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης