Le Figaro για Θεοδωράκη: «Έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του το Ποτάμι»

Le Figaro για Θεοδωράκη: «Έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του το Ποτάμι»

Το νέο κόμμα θα μπορούσε να καταστρέψει τα παραδοσιακά ελληνικά κόμματα στις επόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου, γράφει σε άρθρο της η γαλλική εφημερίδα 

Le Figaro για Θεοδωράκη: «Έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του το Ποτάμι»
Στον Σταύρο Θεοδωράκη και το «Ποτάμι« αναφέρεται σε άρθρο της η γαλλική «Le Figaro» με τίτλο: «Αυτό το Ποτάμι σπάει τα παλιά κομματικά αναχώματα».

«Αυτό το ποτάμι θα μπορούσε να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του και να καταστρέψει τα παραδοσιακά ελληνικά κόμματα στις επόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου, οι οποίες φαίνονται ευνοϊκές σε νέες εκλογικές προσπάθειες» αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα ενώ στη συνέχεια σημειώνεται: «Αυτό το νέο κόμμα ενσαρκώνει την ελπίδα για μια αναγέννηση της ελληνικής πολιτικής τάξης η οποία θεωρείται υπεύθυνη για αυτά τα σαράντα χρόνια δημοσιονομικής ασωτίας που οδήγησε τη χώρα σε αταξία».

Φορώντας τζιν, αθλητικά παπούτσια, και με ένα σακίδιο, ο Σταύρος Θεοδωράκης προσέχει τι λέει γράφει η «Le Figaro» αναφέροντας μία από τις δηλώσεις του Θεοδωράκη: «Δεν είμαι ο Μεσσίας και δεν έχω όλα τα κλειδιά για να βγάλω τη χώρα από την κρίση. Έχω την αίσθηση ότι τίποτα δεν αλλάζει και θέλω κυρίως να φέρω μια συνολική ρήξη με τη σημερινή πολιτική τάξη, αμετάβλητη εδώ και πενήντα χρόνια».
Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης