Εβαλε το σακίδιο στην πλάτη και πάει Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης

Εβαλε το σακίδιο στην πλάτη και πάει Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης

Για ραντεβού με Σοσιαλιστές, Φιλελεύθερους και Πράσινους

Stavros Theodorakis put his backpack again and went to Brussels
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης για... «ραντεβού» με τους Σοσιαλιστές, τους Φιλελεύθερους και τους Πράσινους. Σχετική φωτογραφία μάλιστα αναρτήθηκε την Τρίτη στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Twitter, στην οποία ο αρχηγός του απεικονίζεται στον διάδρομο για την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

Στη σκιά των τελευταίων δημοσκοπήσεων για την απήχηση του νεοσύστατου κόμματος και στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές, ο αρχηγός του Ποταμιού πηγαίνει στις Βρυξέλλες όπου σήμερα και αύριο θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, των Φιλελεύθερων και των Πρασίνων, ενώ θα έχει τετ α τετ και με δύο επιτρόπους.

Μπορεί ακόμα το Ποτάμι να μην έχει ανακοινώσει σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθούν οι ευρωβουλευτές που τυχόν εκλεγούν, αλλά ο αρχηγός του θα έχει στη βελγική πρωτεύουσα συναντήσεις, οι οποίες όπως υποστηρίζουν από το Ποτάμι, θα έχουν χαρακτήρα γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων.

Κλείσιμο
Μετά την επιστροφή από τις Βρυξέλλες πρόθεση των στελεχών της κίνησης του Σταύρου Θεοδωράκη είναι να οργανώσουν μια επίσκεψη σε ένα ελληνικό νησί στο πρότυπο των περιοδειών που προηγήθηκαν στην Ήπειρο, την Πάτρα, τη Χαλκίδα κ.α.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης