Ιωαννίδης: «Ο πρωθυπουργός πήρε δύναμη και πνευματικότητα στο Αγιον Ορος»

Ιωαννίδης: «Ο πρωθυπουργός πήρε δύναμη και πνευματικότητα στο Αγιον Ορος»

«Η επίσκεψη μας γέμισε από αγάπη. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί βοήθησα να πραγματοποιηθεί αυτό το προσκύνημα. Ευχαριστώ πολύ τους Πατέρες για τη φιλοξενία»

Ιωαννίδης: «Ο πρωθυπουργός πήρε δύναμη και πνευματικότητα στο Αγιον Ορος»
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αγιορειτών, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος συμμετείχε στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Άγιον Όρος.

«Οι παλιοί Αγιορείτες έλεγαν ότι εδώ άνθρωποι δε γεννιούνται αλλά ξαναγεννιούνται. Τόση είναι η δύναμη της πνευματικής ανάτασης που γεννά αυτός ο τόπος», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε: «Με την έννοια αυτή λοιπόν χαίρομαι γιατί ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του απόλαυσαν την περιοδεία αυτή. Πήραν δύναμη και πνευματικότητα. Αγάπη και συμπαράσταση. Η επίσκεψη μας γέμισε από αγάπη. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί βοήθησα να πραγματοποιηθεί αυτό το προσκύνημα. Ευχαριστώ πολύ τους Πατέρες για τη φιλοξενία. Τα θέματα του Αγίου Όρους τα γνωρίζω πολύ καλά ως τακτικός προσκυνητής. Με την ιδιότητα αυτή δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεσμευθώ καν πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αγιορειτών».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης