Γεωργιάδης: Καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς ακόμα για τα «δικά μας παιδιά»

Γεωργιάδης: Καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς ακόμα για τα «δικά μας παιδιά»

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την αλλαγή του τρόπου επιλογής τους διοικητή στο Αγλαΐα Κυριακού μετά την αποκάλυψη για τις μίζες 25.000 ευρώ του σημερινού διοικητή του νοσοκομείου

Γεωργιάδης: Καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς ακόμα για τα «δικά μας παιδιά»
Αυστηρό μήνυμα προς όλους ότι δεν θα γίνει ανεκτό κανένα περιστατικό διαφθοράς, όπως έχει ζητήσει και ο πρωθυπουργός, έστειλε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για την υπόθεση Τομπούλογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τα μέτρα αντιμετώπισης της αιθαλομίχλης.

«Η ιδέα ότι μπορούν κάποιοι να τη γλιτώσουν επειδή ανήκουν στα λεγόμενα "δικά μας παιδιά" έχει τελειώσει στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε για άλλη μια φορά ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποτέλεσε επιλογή του υπουργείου αλλά του διοικητικού συμβουλίου του αρμόδιου ιδρύματος και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει τις επόμενες ημέρες την αλλαγή του τρόπου εκλογής ώστε όπως είπε να έχει λόγο το υπουργείο Υγείας. Επανέλαβε, δε, το αίτημα του προς το ίδρυμα για την άμεση παύση του συγκεκριμένου διοικητή.

Όπως είπε το υπουργείο Υγείας ήταν ενήμερο για την υπόθεση εδώ και καιρό ενώ και τους προηγούμενους μήνες είχε πληροφόρηση για περίεργες συμπεριφορές του συγκεκριμένου διοικητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης