Ντόρα Μπακογιάννη: Στη συνάντηση με τον Στουρνάρα δεν υπήρξε μπουρδολογία

Ντόρα Μπακογιάννη: Στη συνάντηση με τον Στουρνάρα δεν υπήρξε μπουρδολογία

«Οι συνάδελφοι ήταν καλά προετοιμασμένοι σε αυτά που προτείνουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρξε μπουρδολογία»


Ντόρα Μπακογιάννη: Στη συνάντηση με τον Στουρνάρα δεν υπήρξε μπουρδολογία
«Οι συνάδελφοι ήταν καλά προετοιμασμένοι σε αυτά που προτείνουν, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν η πρώτη σύσκεψη που δεν υπήρξε μπουρδολογία», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το κλίμα στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη των βουλευτών της ΝΔ με τον Γιάννη Στουρνάρα δεν ήταν κλίμα προθέσεων για να γίνει ζημιά στην κυβέρνηση».

«Οι βουλευτές που πήγαν στη συνάντηση και στον υπουργό Οικονομικών πήγαν, με επεξεργασμένες προτάσεις για τις αδικίες του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Αυτό που δεν έκαναν οι υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ το έκαναν οι βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής και πρώην υπουργός, και εξήγησε ότι οι προτάσεις τους αφορούν και στην επαρχία αλλά και στις αστικές περιοχές.

Για πολλές αδικίες έκανε ακόμη λόγο η κυρία Μπακογιάννη η οποία ωστόσο επεσήμανε ότι «όλοι οι βουλευτές συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει διεύρυνση της φορολογικής βάσης».

Ο κ. Στουρναρας, σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, απάντησε επίσης ότι ενέχει πρόβλημα αντισυνταγματικότητας η διατήρηση του ΕΕΤΑ και πρέπει να παμε στον ενιαίο φόρο ακίνητων.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης