Σκουρλέτης: Μοιραία, άβουλη και αναξιόπιστη η κυβέρνηση

Σκουρλέτης: Μοιραία, άβουλη και αναξιόπιστη η κυβέρνηση

Επίθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη Στουρνάρα για τα νέα μέτρα

Σκουρλέτης: Μοιραία, άβουλη και αναξιόπιστη η κυβέρνηση
Για αναξιόπιστη κυβέρνηση κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα. Μετά τη σημερινή δήλωση του υπουργού Οικονομικών στα Νέα που τόνισε ότι «το Όχι σε μέτρα γενικώς είναι πολύ επικίνδυνο» ο κ. Σκουρλέτης τονίζει: 
«Πριν λίγα εικοσιτετράωρα η κυβέρνηση διέρρεε πως ήταν έτοιμη για το δικό της μεγάλο «όχι» στην τρόικα. Πριν λίγες ώρες στην προγραμματική συμφωνία μνημονιακής συμβίωσης που παρουσίασαν οι κ.κ. Σαμαράς Βενιζέλος έλεγαν πως δεν θα πάρουν άλλα μέτρα , ενώ την ίδια στιγμή έδιναν στη δημοσιότητα το νέο νομοσχέδιο για τα ακίνητα που συνιστά τη μεγαλύτερη φοροεπιδρομή... Σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών, σε συνέντευξή του, ευθέως υποστηρίζει πως δεν λέμε όχι σε κάθε μέτρο ».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ: «Η αλήθεια είναι ότι όπως και να τα βαφτίσει κανείς τα νέα μέτρα, «οριζόντια», «στοχευμένα» ή «διαρθρωτικά», η προώθησή τους αποτελεί τη μόνιμη και σταθερή δέσμευση της συγκυβέρνησης έναντι των δανειστών» .
Κλείσιμο

Στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει την κυβέρνηση άβουλη και μοιραία και καλεί τον κόσμο να σταθεί εμπόδιο στην καταστροφική πολιτική:

«Όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως έχουμε μια κυβέρνηση μοιραία , άβουλη και αναξιόπιστη που ούτε θέλει ούτε μπορεί να αμφισβητήσει τον πυρήνα της μνημονιακής πολιτικής. Η οργή και η αγανάκτηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας θα σταθεί εμπόδιο στην καταστροφική τους πολιτική. Η ελπίδα για μια νέα προοπτική του τόπου μας βρίσκει έκφραση στην ολόπλευρη ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και του προγράμματός του για έξοδο από την κρίση» .

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης