Σκουρλέτης: «Σύμφωνο συμβίωσης» με «προίκα» το Μνημόνιο η συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου

Σκουρλέτης: «Σύμφωνο συμβίωσης» με «προίκα» το Μνημόνιο η συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου

Στο «φθινόπωρο» τα όνειρα τους για εξάντληση της τετραετίας - Υποκριτικές οι κραυγές ότι δεν θα υπάρξου νέα μέτρα - ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ευθύνονται για τη διάχυτη ανομία, τις μίζες και τη διαφθορά 

Σκουρλέτης: «Σύμφωνο συμβίωσης» με «προίκα» το Μνημόνιο η συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου

Ως «σύμφωνο συμβίωσης» με «προίκα τις μνημονιακές πολιτικές» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, την προγραμματική συμφωνία των 43 σημείων που υπέγραψαν την Τετάρτη οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος.

Σχολιάζοντας τις προθέσεις των δύο πολιτικών αρχηγών για εξάντληση της τετραετίας ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 σημείωσε ότι δεν είναι πια ούτε καν «όνειρο θερινής νυκτός» αλλά «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε προχωρημένα στο φθινόπωρο και δεν επιτρέπονται τέτοιες σκέψεις». 
Κλείσιμο

«Και αν έστω και κατά διάνοια το πιστεύουν, δείχνουν πόσο μεγάλη απόσταση χωρίζει και τους δύο πολιτικούς άνδρες από την πραγματικότητα αλλά και το τι αισθάνεται και ποιες είναι οι διαθέσεις του ελληνικού λαού απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., δηλαδή τη σημερινή συγκυβέρνηση» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «έχει αποδείξει νομίζω και η παρούσα κυβέρνηση και η προηγούμενη ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές» προσθέτοντας ότι «όλες οι κραυγές, οι αναφορές ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα το λιγότερο είναι υποκριτικές».

Μιλώντας, τέλος, για την υπόθεση των ναυπηγείων και των υποβρυχίων, για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαγγείλει ότι θα ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι αποτελούν την απόδειξη ότι «αυτά τα δύο κόμματα ευθύνονται και για τη διάχυτη ανομία και για τις μίζες και για τη διαφθορά» υπενθυμίζοντας την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αλλά και την υπόθεση της Siemens. «Πλέον όλοι γνωρίζουμε πως τα δύο αυτά κόμματα μοιάζουν πάρα πολύ. Πάρα πολύ, πέρα από τη διαφορά που μπορεί να έχει να κάνει με την ενδυμασία τους στο γαλάζιο και το πράσινο» κατέληξε ο κ. Σκουρλέτης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης