ΣΥΡΙΖΑ: Μονιμοποιείται και επεκτείνεται το «χαράτσι της ΔΕΗ»

ΣΥΡΙΖΑ: Μονιμοποιείται και επεκτείνεται το «χαράτσι της ΔΕΗ»

«Ληστρικό» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, που δόθηκε από την κυβέρνηση σε δημόσια διαβούλευση

Rosario uber alles
ΣΥΡΙΖΑ: Μονιμοποιείται και επεκτείνεται το «χαράτσι της ΔΕΗ»
«Ληστρικό» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, που δόθηκε από την κυβέρνηση σε δημόσια διαβούλευση, τονίζοντας ότι με τις ρυθμίσεις το λεγόμενο χαράτσι της ΔΕΗ μονιμοποιείται και επεκτείνεται σε μη ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα που πριν δεν το πλήρωναν.

«Η δημοσιοποίηση του νέου φορολογικού ληστρικού νομοσχεδίου, μετά από παρασκήνιο και διαβουλεύσεις ενός έτους, αποδεικνύει τη μνημονιακή σκληρότητα και την αδιαλλαξία των συντακτών του, στα κοινωνικά προβλήματα. Αποδεικνύει ότι το «χαράτσι της ΔΕΗ» παίρνει μόνιμο χαρακτήρα, φορολογεί για πρώτη φορά σπίτια χωρίς ρεύμα, χωράφια, μαντριά που  πριν δεν πλήρωναν χαράτσι» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή την πλήρη κριτική του και θα αναδείξει - αποκαλύψει τη βαρβαρότητα των νέων μέτρων. Θα επαναδιατυπώσουμε την πρότασή μας για ένα φόρο στο σύνολο της περιουσίας, με υψηλό αφορολόγητο που θα μεταφέρει το φορολογικό βάρος από τη μικρή και μεσαία περιουσία και θα προστατέψει την πρώτη κατοικία από χαράτσια και κατασχέσεις» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης