Αβραμόπουλος: Ήρθε η ώρα να κάνουμε επανίδρυση του κράτους

Αβραμόπουλος: Ήρθε η ώρα να κάνουμε επανίδρυση του κράτους

«Ο Αντώνης Σαμαράς, ακούραστος, αποφασισμένος, μαχητικός, καθημερινά κάνει τη μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η Ελλάδα να βρεθει στο δρόμο της αναπτυξης»

Αβραμόπουλος: Ήρθε η ώρα να κάνουμε επανίδρυση του κράτους
Την ανάγκη συνταγματικής αναθεώρησης πρoέβαλε στην ομιλία του στο 9ο συνέδριο της ΝΔ ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στην ομιλία του ανέφερε: «Η Ελλάδα, η νέα Ελλάδα, κοιτάει μπροστά με αισισοδοξία για το μέλλον σε αυτό το νέο κάλεσμα που απηύθυνε χθες ο Αντώνης Σαμαράς,θα είμαστε ολοι στην πρώτη γραμμή ενωμένοι, στρατιώτες στην πρώτη γραμμή. Μέσα σε ένα χρόνο η κυβέρνηση κατάφερε να ανατάξει το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία της χώρας και σήμερα δίνουμε σκληρό αγώνα για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση, με σκληρή δουλειά, σχέδιο και αφοσιώση. Στην πρώτη γραμμή ο Αντώνης Σαμαράς, ακούραστος, αποφασισμένος, μαχητικός, καθημερινά κάνει τη μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η Ελλάδα να βρεθει στο δρόμο της αναπτυξης. Η μεγάλη αυτή εθνική προσπάθεια πρέπεινα συνοδευτεί από βαθιά τομή, μεγάλη συνταγματική αλλαγή. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, θέτει όλους μας προ των ευθυνών μας. Ξέρουμε που πάσχει η Ελλάδα. Σε σύγκριση με άλλες οικονομίες που περνάνε επίσης δύσκολες στιγμες η αιτία δεν είναι όμοια, σε εμας ήταν και παραμένει το κράτος. Ήρθε η ώρα να κάνουμε επανίδρυση του κράτους. Νέος καταστατικός χάρτης χρειάζεται που να θωρακίζει τη δημοκρατία μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κράτος ευέλικτο, σύγχρονο, αποτελεσματικό».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης