Η κυβέρνηση συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις λένε όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις λένε όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης

Τάχθηκαν στη γραμμή της εξάντλησης της τετραετίας και τη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων με στόχο την ανάπτυξη

Η κυβέρνηση συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις λένε όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης
Στη γραμμή της εξάντλησης της τετραετίας και τη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων με στόχο την ανάπτυξη τάχθηκαν όλοι οι υπουργοί και τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις τους μετά το άτυπο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός λίγη ώρα μετά το ναυάγιο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Πέμπτης.

«Συνεχίζουμε με ευθύνη και αποφασιστικότητα» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον Γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, Θανάση Μπούρα να συμπληρώνει: «ο Πρωθυπουργός ήταν σαφέστατος. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, ανάπτυξη και προοπτική. Προχωράμε για την τετραετία για να ολοκληρωθεί το έργο της Κυβέρνησης».

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι «εκείνο το οποίο έχει σημασία είναι ότι στην παρούσα φάση η Κυβέρνηση συνεχίζει. Συνεχίζει με προοπτική εξαντλήσεως της θητείας της, ολοκληρώσεως του έργου της και μεγάλης αποφασιστικότητας στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων. Η Κυβέρνηση δεν θα σταματήσει να προχωρά αποφασιστικά στις μεταρρυθμίσεις» ενώ ερωτηθείς για το αν το νέο σχήμα της κυβέρνησης θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Βορίδης απάντησε: «θα τα δούμε αυτά».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της με ορίζοντα τετραετίας. Γι' αυτό άλλωστε εξελέγη από τον Ελληνικό λαό. Είναι ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. Οτιδήποτε άλλο που προκαλεί αστάθεια νομίζω είναι καταδικαστέο» σημείωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

«Αυτό που μετράει αυτήν την ώρα είναι η Πατρίδα. Όσοι, λοιπόν, νοιαζόμαστε για μία Ευρωπαϊκή Ελλάδα, με σταθερότητα στον τόπο, πρέπει να βάλουμε "πλάτη" στην Εθνική προσπάθεια. Και πιστεύω ότι όλοι θα κάνουν το καθήκον τους»  ανέφερε στη δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τόνισε ότι «είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Προχωράμε μπροστά, έχουμε πολύ έργο να κάνουμε και το οφείλουμε για την Πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες» και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος πρόσθεσε: «ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα και μεταρρυθμίσεις. Ο Πρωθυπουργός δεν κάνει πίσω στις μεταρρυθμίσεις».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, εστίασε στο ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές γιατί «δεν συμβαδίζει με το Εθνικό συμφέρον της χώρας» ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «μέσα στον επόμενο χρόνο- μιλάω για το 2014-  θα μπορέσει, νομίζω, να ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας». «Η Κυβέρνηση προχωρεί στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και, νομίζω, καλεί όποιον πιστεύει σε αυτό το δρόμο, που είναι μονόδρομος, να τη στηρίξει» κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης