Τι είπε ο Σαμαράς στα στελέχη της Nokia

Τι είπε ο Σαμαράς στα στελέχη της Nokia

Γιατί ο πρωθυπουργός είπε ότι το ελληνικό παραγωγικό μοντέλο βοηθάει τέτοιου είδους μεγάλες εταιρείες - Χαρακτήρισε τη φιλανδική εταιρεία «πρωταθλήτρια της τεχνολογίας»

Τι είπε ο Σαμαράς στα στελέχη της Nokia
Με στελέχη της φιλανδικής εταιρείαςε Nokia συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου θέλοντας να καταδείξει τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνησή του στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

«Είναι πολύ σημαντικό όταν σήμερα παίρνουμε πληροφόρηση ότι μια πρωταθλήτρια της τεχνολογίας όπως είναι η Nokia - Siemens Networks όχι μόνο επεκτείνει τις δραστηριότητές της κι αυτό είναι από μόνο του ένα πολύ θετικό νέο αλλά ετοιμάζεται - εκτός από τις άμεσες 150 προσλήψεις νέων επιστημόνων- στην ανάδειξη και στην εδραίωση της χώρας μας ως μιας περιοχής που πραγματικά το δικό μας παραγωγικό μοντέλο θα μπορεί να βοηθάει τέτοιου είδους μεγάλες εταιρείες», τόνισε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενους στα στελέχη της φιλανδικής εταιρείας.

Με την τοποθέτησή του αυτή ο πρωθυπουργός θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι η Ελλάδα γίνεται φιλικότερη στις πολυεθνικές εταιρείες, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε «το δικό μας παραγωγικό μοντέλο θα μπορεί να βοηθάει τέτοιου είδους μεγάλες εταιρείες».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης