Ικανοποίηση στην Ιπποκράτους από τη συμμετοχή του κόσμου

Ικανοποίηση στην Ιπποκράτους από τη συμμετοχή του κόσμου

Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τον προσδοκώμενο από την Παρασκευή αριθμό 45000 ψηφοφόρων και κινείται πάνω από τις 65000

Ικανοποίηση στην Ιπποκράτους από τη συμμετοχή του κόσμου
Την ικανοποίησή τους για την προσέλευση των μελών του ΠΑΣΟΚ στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων, εκφράζουν οι συνεργάτες του προέδρου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Υπογραμμίζουν ότι η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τον προσδοκώμενο από την Παρασκευή αριθμό 45000 ψηφοφόρων και κινείται πάνω από τις 65000. Το γεγονός αυτό έχει φέρει ανάταση στην Ιπποκράτους, όπου το τελευταίο διάστημα είχε γίνει θέατρο καταγγελιών και αντεγκλήσεων μέχρι… ξύλου, για αδιαφανείς διαδικασίες, προσπάθεια νοθείας των εκλογών και έλλειψη πολιτικής γραμμής λίγο πριν το συνέδριο.

Κλείσιμο
Πρώην υπουργοί και στελέχη του κόμματος με ανακοινώσεις και επιστολές επανέφεραν καθημερινά θέματα όπως το αδιάβλητο των σημερινών εκλογών ή τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση. Από την πλευρά τους οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους.  

Ο κ. Βενιζέλος ψήφισε στην Θεσσαλονίκη και από εκεί με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα ότι «το ΠΑΣΟΚ αλλάζει». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει. Κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες».
Σε σχέση με την επιλογή πολιτικής για την έξοδο από την κρίση, η οποία στοίχισε στο ΠΑΣΟΚ εκλογικά ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «έχει γίνει κατανοητό ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη εθνική στρατηγική. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ασφαλέστερη λύση».

Ωστόσο αναγνώρισε ότι «οι θυσίες είναι μεγάλες, ο πόνος είναι μεγάλος, αλλά μόνο έτσι αποφύγαμε τα τρισχειρότερα, μόνο έτσι διασφαλίζουμε την προοπτική για την ανάσταση της οικονομίας, της κοινωνίας και του έθνους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κα Φώφη Γεννηματά, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Η κα Γεννηματά ανέφερε: «Tο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι αφετηρία αλλαγής. Είναι η αρχή και όχι η ολοκλήρωση της προσπάθειας να αφήσουμε πίσω τον κυβερνητισμό και την εσωστρέφεια και να παρουσιάσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και εξόδου από τα μνημόνια».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης